Općenito > Propisi

Tehnički

<< < (85/154) > >>

valentin.novak1:

--- Citat: Brnelic - 20 Travanj, 2013, 13:27:12 ---
--- Citat: valentin.novak1 - 20 Travanj, 2013, 13:10:26 ---Imam pitanje dali bi mi skuter moga oproci na registraciji(tehnickom) ako nema zadnjeg blatobrana http://imageshack.us/photo/my-images/834/37872156555410013479719.jpg/

--- Kraj citata ---
Po pravilu nebi smio, jer tablica treba biti na originalnom nosaču.

--- Kraj citata ---
ja sam napravio takav univerzalni nosač a za par dana mi je registracija pa sad me zanima dali moram vracat blatobran samo zbog registracije

smart bbb:
ja sam jučer bil na tehničkom i prigovaral je da na okviru tablice moraju biti mačje oči.jedno pitanje ,registracija mi je istekla 30.3 ,ja sam to obavil jučer ,ali vrijedi do 30.3.2014 ,žena na šalteru veli da sam mjenjal osiguranje da bi vrijedilo do 20.4,da je to po zakonu,pa me zanima koj je to zakon.

ivano_007:

--- Citat: smart bbb - 21 Travanj, 2013, 08:22:51 ---ja sam jučer bil na tehničkom i prigovaral je da na okviru tablice moraju biti mačje oči.jedno pitanje ,registracija mi je istekla 30.3 ,ja sam to obavil jučer ,ali vrijedi do 30.3.2014 ,žena na šalteru veli da sam mjenjal osiguranje da bi vrijedilo do 20.4,da je to po zakonu,pa me zanima koj je to zakon.

--- Kraj citata ---

Svakako si ostao zakinut za tih mjesec dana rege :sad3: Sad jel to zaista tako kako je rekla il si samo trebao malo povisiti ton da dobiješ i tih mjesec dana nebi ti znao :dontknow:

Edit: Pitao sam strica on je imao isti problem. Mora se prijeć u drugo osiguranje da bi ti od novog datuma vrijedila registracija

danc00:

--- Citat: smart bbb - 21 Travanj, 2013, 08:22:51 ---ja sam jučer bil na tehničkom i prigovaral je da na okviru tablice moraju biti mačje oči.jedno pitanje ,registracija mi je istekla 30.3 ,ja sam to obavil jučer ,ali vrijedi do 30.3.2014 ,žena na šalteru veli da sam mjenjal osiguranje da bi vrijedilo do 20.4,da je to po zakonu,pa me zanima koj je to zakon.

--- Kraj citata ---

Čisto normalno, daj mi reci kak bi onda tebi mogla napisati osiguranje od 20.4 ak ti je isteklo 30.3?? Tak si bi onda svaku godinu produžil jedan mjesec osiguranje...

To je tak još od 2006. kad sam prvi put osigural svoj skuter, a za prije ne znam jer se nisam s tim bavil.

vukas:
Imam neregistriran, odjavljen skuter(50 kubika), napravljen je prijepis. Neki dan sam platio osiguranje.
Skuter je u Karlovcu, a ja sam iz Zagreba. Dal mogu ja obavit tehnički u Karlovcu, dići tablice u Zagrebu i onda se dopeljat s njim u Zagreb ?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju