Općenito > Propisi

Tehnički

<< < (83/154) > >>

petarpan:
jedino kaj nisam prosao - rusio me zbog guma
cak nebi ni skuzio neg je siao staviti naljepnicu na amortizer i onda je skuzio
i sad trebam doci s novima da ga opet poslika - pitam hoce li slikati nove gume, kaze ne sam onak komplet iz daljine (pa moze imat slaufove iz te daljine se nebi skuzilo da nevalja al ja pao  :laughing3: )

p.s. znam da je na losem glasu al mi je najbliza pa isao isprobati srecu
jel znas koja je na boljem glasu na zapadu grada  (meni za auto bili ok na jankomiru - mislim da je kovinska)

daRio:

--- Citat: petarpan - 09 Travanj, 2013, 18:44:19 ---

p.s. znam da je na losem glasu al mi je najbliza pa isao isprobati srecu
jel znas koja je na boljem glasu na zapadu grada  (meni za auto bili ok na jankomiru - mislim da je kovinska)

--- Kraj citata ---
Bila je nekada Automehanika na Kovinskoj ali tamo idu kamiondžije koji su davali lovu u džep i kontrolori su sa vremenom postali bahati.
Moja preporuka je EuroDaus kraj BMW Tomić a čak se i Siget popravio nakon kaj su otjerali hrpu ljudi strogoćom i bahatlukom.
Nije zapadni dio ali info je vrlo dobar i provjeren pa vidi.

petarpan:
ak siget -bio par puta( i na onim preventivnim s autom) i nisu me se bas dojmili s uslugom i odnosom.
jos mi je bilo cudno kak vise ne drndaju amortizere (a zanimalo me jesu ok) i ulje kocnice( pitam za to a majsor meni ''ak je starije od 2 god inda nevalja'' okrene se i ode)
ove godine u kovinskoj pregledali i amortizere i ulje i dosta detaljno jel sve ok ( sto mi odgovara jer radim dosta kilometara i zelim da je ispravan pa makar me i vratio)

2talker:
Pozdrav,

jedno pitanje samo (posto nailazim na svakakve odgovore)

smijem li imati modificirani/led/bilo kakav drugi zadnji far? Mogu li proci na tehnickom/izvanrednom tehnickom sa time?

standardni sam slupao, a original zamjenskih nema nigdje po oglasima

(ovim putem ako netko ima zadnji far za gileru stalker i voljan je prodat, nek se javi :D)

Hvala!

danc00:
LED nije zabranjen, kao ni drugačija lampa od serijske, ali moraš imat ispravnu signalizaciju....znači crveno svjetlo, stop svjetlo i pokazivače smjera žute boje....

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju