Općenito > Propisi
Tehnički
petarpan:
evo iz prve ruke iz ZG
upravo me vratili s tehnickog zbog guma (istina fakat su koma), kaze covijek da zamijenim pa da dodjem jer ako dodje do necega s takvim gumama on ce ja j... (jbg kuzim ga o njegovom se poslu radi a i imam novi set samo zbog vremena nisam stigao zamijeniti)
iz neformalnog razloga sam skuzio da i njih stiscu jer je puno neispravnih na cesti a svi prosli tehnicki
tak da racunajte na stroze kontrole
mog je pregledao od vrha do dna, dva kruga napravio, izvrtio valjke (u granicama) pa poklikao sve kaj se kliknuti da, ugasio ga ponovno upalio i opet na valjke (opet u granicama i djelovalo mi je da mu se nesvidja al to je to)
cisto da znate da bi moglo biti stroze ove godine
neos 123:
kako on tebi smi gasit i palit stvari ceprkat oko motora ? to je garant blokadu trazio
petarpan:
nego kaj, dok je to radio skut je jos bio na valjcima (ugasenim) i cekao novu probu
neos 123:
kazes bas sve prekidace istapkao?
daRio:
--- Citat: petarpan - 09 Travanj, 2013, 18:13:55 ---evo iz prve ruke iz ZG
upravo me vratili s tehnickog zbog guma (istina fakat su koma), kaze covijek da zamijenim pa da dodjem jer ako dodje do necega s takvim gumama on ce ja j... (jbg kuzim ga o njegovom se poslu radi a i imam novi set samo zbog vremena nisam stigao zamijeniti)
iz neformalnog razloga sam skuzio da i njih stiscu jer je puno neispravnih na cesti a svi prosli tehnicki
tak da racunajte na stroze kontrole
mog je pregledao od vrha do dna, dva kruga napravio, izvrtio valjke (u granicama) pa poklikao sve kaj se kliknuti da, ugasio ga ponovno upalio i opet na valjke (opet u granicama i djelovalo mi je da mu se nesvidja al to je to)
cisto da znate da bi moglo biti stroze ove godine
--- Kraj citata ---
U kojoj je to stanici bilo?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju