Općenito > Propisi
Tehnički
steeef:
moreš ti imat ksnenon kakav oćeš,ako po specifikacijama nema navedeno da se tvornički ugrađuje ksenon il da je tvornički ugrađen,nebudeš ni prošel tehnički bilo da imaš kineski il bilo kakav xenon pogotovo ako nemaš leću i toe to.
običan far kakav god da je rasipa svjetlost i nemre ga nikad ni jedan usmjerit kak to radi leća i toe to.
Bokygs:
Da li djelatnik tehničkog SMIJE sjest na moj motor,turirati ga (hladnog) i voziti krugove oko stanice za tehnicki da isproba kočnice i rad motora?
Frend je danas isao regati RS 125,i tip je skoro pao jer mu je zablokirao kotač prilikom kočenja po mokroj cesti ::) ::) ::)
neuromaniac:
nema se on šta vozat , za testiranje kočnica postoje valjci , ja mu nebi dao motor nema trika , od kud da ja znam da on zna vozit motor ?
Reponja:
Smije ono što mu ti dozvoliš. Pravila su jasna, ali mu ih ponovi za svaki slučaj; "Šta razbiješ, plaćaš!" Samo nek izvoli...
pralas:
evo ovako,ja sam u 6 mjesecu 2012.godine isao na tehnički sa svojim runnerom,tada sam imao xenon 6000 kn ali moj uopće nije na plavo bacao,bas kako treba biti...ugl da skratim mislim da ovaj na tehničkom nije ni skontao da imam xenon,jer mu se nes zurilo i sam je na brzinu pogledao...iako te on smije rusiti zbog xeonona ako nije serijski,i nemos mu nista prigovarati ak te srusi,to sam znao i ja prije nego sto sam dosao,sve ovisi o njemu hoce li te pustiti ili nece i dal ce skontat xenon ili nece kao u mom slučaju :laughing7:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju