Općenito > Propisi

Tehnički

<< < (63/154) > >>

Tomi_ZG:

--- Citat: runn_it - 13 Travanj, 2012, 22:57:06 ---Mene je vratija s tehnickog jer sam bio prespor :D

--- Kraj citata ---
Nebi te smio vratit zbog toga jel koliko ja znam nije nigdje navedeno koja je najmanja dozvoljena brzina,al očito to ovisi od ovih u stp-u,kakve je volje taj dan tak izmišlja toplu vodu.
Ja sam ove godine imao problema jel mi je blokada poludila i imao je užasne oscilacije brzine na valjku i samo zahvaljujući extra korektnosti i dobre volje lika na tehničkom sam prošao nakon kaj ga je doslovno dvadeseti put zavrtil na valjku i bilo je nekih 35-36 na sat ak se sjećam dobro.

runn_it:
Ocito, jer je znao da imam el. blokadu, jos me i pitao tko mi je radia, da mi je i popravi jer da mu mora bar nesto izmirit na valjcima! Cak je pokusa nac i prekidac :D Nego koja bi onda bila procedura da ga nadju  :icon_scratch: ?

Tomi_ZG:

--- Citat: runn_it - 13 Travanj, 2012, 23:07:42 ---Nego koja bi onda bila procedura da ga nadju  :icon_scratch: ?

--- Kraj citata ---
Teh. neispravno vozilo.
Pretpostavljam da ga nije našao kad si prošao  ;D
Al nikad neću zaboravit kak su mom susedu ovi mulci u servisu metli prekidać od blokade,na novom skuteru panjevi izbušili rupu posred table na volanu i dođe ovaj na tehniči i lik pita kaj je to i stisne,a ono cajger na valjku hop,ode u nebo :toothy12:

runn_it:

--- Citat: Tomi_ZG - 13 Travanj, 2012, 23:12:38 ---
Al nikad neću zaboravit kak su mom susedu ovi mulci u servisu metli prekidać od blokade,na novom skuteru panjevi izbušili rupu posred table na volanu i dođe ovaj na tehniči i lik pita kaj je to i stisne,a ono cajger na valjku hop,ode u nebo :toothy12:

--- Kraj citata ---
Pa dobro su imali volje provlacit kabel sve do volana  :icon_biggrin: ali stvarno tu se najmanje primjeti  :laughing9: !
Ja sam svoju ljepo sakria, izmedju plastike i rame na mistu onih oslonaca za noge suvozaca, a prika ga je ubacija kraj resetki od grijanja pa ga samo kljucem pomakne!

lb23211:
jel postoji kakvi propis kakav mora biti zadnji blatobran, jer iman macje oko oma ispo svitla, pa jel mogu staviti samo onu plasticnu futrolu ili da turim neki komad lima

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju