Općenito > Propisi
Tehnički
IvanRox:
--- Citat: Grale - 01 Studeni, 2011, 19:42:12 ---i meni je u eurohercu regan...nisam te baš skužil kaj oćeš reć al nije meni niš euroherc sređival tehnički da pređem ako na to misliš...i sere frend ako to kaže
--- Kraj citata ---
ko reko je da su ga njemu na valjcima drzali 50 bez da je on ista reko ili platio to mi neide u glavu al ok
Grale:
pa gle, nisam te niš skužil...neznam kaj ti znači onaj broj 49 ???
aj polako objasni ponovo pa da te razumijem onda
IvanRox:
a j#botte 49kmh on je reko mi ko kad osiguras u eurohercu ti ga oni na valjcima drze 49kmh bez obzira sto ti motor ide mene zanima kako po meni je to nemoguce pa pitam ako je ko imo iskustva sa tim
Grale:
--- Citat: IvanRox - 01 Studeni, 2011, 20:33:02 ---a j#botte 49kmh on je reko mi ko kad osiguras u eurohercu ti ga oni na valjcima drze 49kmh bez obzira sto ti motor ide mene zanima kako po meni je to nemoguce pa pitam ako je ko imo iskustva sa tim
--- Kraj citata ---
kao prvo daj stavi koji zarez,mučim se pol sata sa razumjevanjem ovoga :)
ja mislim da znam kaj oćeš reći...da ti oni u osiguravačkoj kući garantiraju prijelaz na tehničkom ako kod njih napraviš policu...normalna stvar,to možeš u skoro svakoj kući napravit da ti oni riješe prolaz jer se dosta ljudi poznaje s ovima na tehničkom pa prođeš...a to ide da tako da ti liku u osiguranju daš cca.200 kn, i lik iz osiguranja ode na tehnički s tvojim skuterom-autom, da 100 kn liku na tehničkom, 100 ostavi sebi i ti prolaziš... ;D
IvanRox:
--- Citat: Grale - 01 Studeni, 2011, 20:52:27 ---kao prvo daj stavi koji zarez,mučim se pol sata sa razumjevanjem ovoga :)
ja mislim da znam kaj oćeš reći...da ti oni u osiguravačkoj kući garantiraju prijelaz na tehničkom ako kod njih napraviš policu...normalna stvar,to možeš u skoro svakoj kući napravit da ti oni riješe prolaz jer se dosta ljudi poznaje s ovima na tehničkom pa prođeš...a to ide da tako da ti liku u osiguranju daš cca.200 kn, i lik iz osiguranja ode na tehnički s tvojim skuterom-autom, da 100 kn liku na tehničkom, 100 ostavi sebi i ti prolaziš... ;D
--- Kraj citata ---
e pa to al on tvrdi da dao nis nije
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju