Općenito > Propisi

Tehnički

<< < (35/154) > >>

mario_f15:

--- Citat: Jump33r - 12 Ožujak, 2011, 03:33:35 ---Oce ako uvalis 100 kn u knjizicu..  ;D

--- Kraj citata ---
:headbang: :headbang:

Snowrider:
Ma stari veli da nemecem blokade da ce on to s likom rjesit jer ga pozna...nego oce me zezat sto imam jedan retrovizor? :/ na ovom drugom navoj pohaban :(((

R@kija:

--- Citat: Snowrider - 12 Ožujak, 2011, 13:05:29 ---Ma stari veli da nemecem blokade da ce on to s likom rjesit jer ga pozna...nego oce me zezat sto imam jedan retrovizor? :/ na ovom drugom navoj pohaban :(((

--- Kraj citata ---

nece te pustit sa jednim retrovizorom,ja sam bio prekjucer jedan od zipa drugi od runnera bitno da su gore za slikanje,sa jednim nebus proso nit sa vezom!

Snowrider:

--- Citat: rakitje00 - 12 Ožujak, 2011, 13:21:29 ---nece te pustit sa jednim retrovizorom,ja sam bio prekjucer jedan od zipa drugi od runnera bitno da su gore za slikanje,sa jednim nebus proso nit sa vezom!

--- Kraj citata ---
aa..kvragu..probat cu neki drugi metnut al kazem navoj od retrovizora je pohaban a na skutu je prva dva reda malo u kur**...a iskemijat cu nestooo ://

Arhont:
Evo ja bio prekjučer, isto problemi... čim sam došo pita lik gdje je tablica...reko nemam odjavljen je skut - i on uporan, ja ga gledam jel on mene je%e il šta? I skužim ja da on misli na okvir... reko nemam, ja tablicu montiram na metalni nosač repa (ko ima agility zna o čem pričam) - a ne, veli on... mora on to slika, to mora bit i tak se mi prepucavamo i ništa, veli on da odem doma (bilo je pol 7 naveče) i namontiram to (jbg nemam ja to doma)... i kaže mi da metnem blatobran (skinut zadnji) da mora i to imat na slici??? Ništa, uhvatim ja lika koji mi je blokiro vairomat i posudi mi okvir, blatobran sam isto našarafio i lijepo nazad na tehnički, poslika on i sve 5, samo mi veli "mogo si bar oprat motor kad ideš na tehnički" - motor pic pic al bila je kiša taj dan i od vožnje do tehničkog je bio sav usran. Ništa, proguto sam to i reko oprat ću ga drugi put :-)...

Još jednom hvala legi iz Yamahe na pomoći...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju