Općenito > Propisi

Tehnički

<< < (32/154) > >>

180RunNeR:

--- Citat: divljak_007 - 22 Studeni, 2010, 01:23:33 ---pozdrav decki imam pitanje..ovako..stavio bi na runnera 50 masinu od nexusa 250,kak bi to sve islo na registraciji i tehnickom?i kaj ak me murija zaustavi i pita zkj je u papirima 2t a ovo je 4t?  :dontknow:

--- Kraj citata ---
a gle...ako nemaš veze na tehničkome nećeš proć...ako te murja zaustavi i skuži to kemijanje..šalje te na izvanredni tehnički..kojega nećeš proć...tako da.. :dontknow: :dontknow:...al meni frend ima sr-ku 50 i gore BB 180lc mašina...zasad nikad ga nitko nije pitao...al jbg regao ga je preko veze...

divljak_007:
da to i mene muci,a sad ak me haltaju ja stignem prebacit masinu nabrzaka,makar iam frenda kaj bise fkt mogo kuzit u struju da neku blokadu skemijamo il neš za tehnicki

Ekysha:

--- Citat: divljak_007 - 22 Studeni, 2010, 11:12:21 ---da to i mene muci,a sad ak me haltaju ja stignem prebacit masinu nabrzaka,makar iam frenda kaj bise fkt mogo kuzit u struju da neku blokadu skemijamo il neš za tehnicki

--- Kraj citata ---

Kupi blokadu od Slowa...vjeruj mi najbolje i najeftinije rjesenje....100kn plus postarina, i blokira ti masinu uz najmanje muke ;)

wonderkid:

--- Citat: Ekysha - 22 Studeni, 2010, 15:19:42 ---Kupi blokadu od Slowa...vjeruj mi najbolje i najeftinije rjesenje....100kn plus postarina, i blokira ti masinu uz najmanje muke ;)

--- Kraj citata ---
vjeruj mi masinu od nexusa nebu zaustavila el blokada a nisam siguran ni dali bi uopce radila

filiplatinovicz:
Takvo kemijanje sa pet puta jaćim motorom se jednostavno ne isplati... nije ni policija blesava... dečki koji rade s motorima su mahom stari bikeri, znalci i zaljubljenici... kazne i troškovi mogu u jednom naletu premašiti višegodišnju cijenu rege....

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju