Općenito > Propisi

Tehnički

<< < (26/154) > >>

igor.sb:

--- Citat: ChRiStIaN - 19 Ožujak, 2010, 08:46:49 ---da, mozes stat sa 70 80...al zaleti se sa nekim midraceom 110, kupil si kit a ne kocnice...i di bus stal? U obliznjem pijesku, asvaltu il necem slicnom...pa znam kak se tak vozit...j#bote imal sam i vxra i slozenog roxa i sad vozim syma 4t koji ide 60...i nis mi ne fali...kom smetam obiđe me i bok

--- Kraj citata ---

aha jel ti ljepo kad te kamion il bus zaobilazi je je, reci to ovima u zgu, znas i sam blizu si, tak da  ::)

da se nadovezem na brata (kako ovo ponosno zvuci)

kristijan u cijelom tekstu sto si rekao gore sve lijepo zvuci osim taj dio koji je karlo citirao, da je zakon donesen zbog toga i toga, to je glupost svijetska
zna se da je zakon odavno, samo se krenio primjenjivati pocetkom 2006, tj provjera max brzine na tehnickom pregledu

a sto se tice kocnica, primjer koji ne moze biti bolji i jos ide na stranu 50ccm

sr150 vs sr50

ovjes je isti, kocnice nisu iste, sr 50 ima 2 diska (ako ne gledamo ona 2 modela, koji imaju bubanj) 150ka ima 1 disk, prije ces stat na 50

a de ne uspoređujem runnera 50 s fxrom

tak da, te price 50ccm nije dostojan zakociti normalno u velikim brzinama su gluposti, i to sam do sada slusao svaki put na tehnickom, to su price za malu djecu

imo si roxa taj koci bolje od vxr :)

ivanm:
50 je maksimalna brzina takvog zablokiranog skutera po ravnom i to kad si sam na njemu..
npr, ako sjednu dvojica (a većina skutera je regana za 2 osobe) i ako se voze po laganoj uzbrdici, to će maksimalna biti 30-35km/h i to nakon laganog, sporog i dugog ubrzanja i njihova vožnja sličit će vožnji Stanleya i Loyda s onim motorićem na putu do Aspena u filmu Glup i Gluplji..

zL!Ko:

--- Citat: ivanm - 19 Ožujak, 2010, 15:05:20 ---50 je maksimalna brzina takvog zablokiranog skutera po ravnom i to kad si sam na njemu..
npr, ako sjednu dvojica (a većina skutera je regana za 2 osobe) i ako se voze po laganoj uzbrdici, to će maksimalna biti 30-35km/h i to nakon laganog, sporog i dugog ubrzanja i njihova vožnja sličit će vožnji Stanleya i Loyda s onim motorićem na putu do Aspena u filmu Glup i Gluplji..

--- Kraj citata ---

;D ;D

karlo.sb:

--- Citat: DvdAerox - 19 Ožujak, 2010, 14:23:39 ---Ma nece ti niko nista ako skines blokade, ako da onda stvarno nemas srece..

--- Kraj citata ---

hmm da bas  ::)

pa ako skines ides preko 50 i odmah krsis zakon ne bitno isao ti 56 ili 100 bio serijski skuter ili ne

i da imao sam srece samo 2x  :icon_biggrin:

DvdAerox:
A vidi se onda da si igorov brat  :toothy12:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju