Tehnički kutak > Tuning skutera
Setup vaseg skutera
Kamba:
--- Citat: RaspaNRG - 28 Studeni, 2010, 20:14:12 ---provjerit ćemo uskoro... :toothy12:
čim se skuter sastavi..
:headbang:
--- Kraj citata ---
...provjeri radi sebe,ne radi nas...mislim glupo je i govorit da serijala ide 110 znaš...ja tebi vjerujem da je sat toliko pokazao,ali majstore puno je para i truda potrebno da bi i GPS to pokazao... :icon_thumright:
RaspaNRG:
--- Citat: Miroslav Kamba - 28 Studeni, 2010, 20:42:09 ---...provjeri radi sebe,ne radi nas...mislim glupo je i govorit da serijala ide 110 znaš...ja tebi vjerujem da je sat toliko pokazao,ali majstore puno je para i truda potrebno da bi i GPS to pokazao... :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
ali pazi fore :P
nisam ja na početku rekao da on IDE 110.. baš sam radi toga napisao da je sat POKAZAO 110 sa prijateljem, a samnom 105...
pazio sam aj na to...
--- Citat: RaspaNRG - 25 Studeni, 2010, 23:39:37 ---max što je pisalo bilo je 110kmh, ravno, sam na cesti, sagnut naravno.. to je frendu pokazalo
meni je 105km/h sa jakim vjetrom u prsa (po lijepom ga nisam razvlačio ja nikad do kraja :S )
90-ak normalno dok sjedim
(mjerio sam sa focusom brzinu, dok je meni pisalo 95km/h, njemu je 98km/h)
--- Kraj citata ---
:Da sada kolko je realno išao, i nije da me baš tolko zanima.. neka on meni ide i dalje, bitno da nestoji :toothy9:
Kamba:
--- Citat: RaspaNRG - 28 Studeni, 2010, 21:03:51 ---. neka on meni ide i dalje, bitno da nestoji :toothy9:
--- Kraj citata ---
..tu se slažem u potpunosti,samo nek ide... :headbang:
RaspaNRG:
--- Citat: Miroslav Kamba - 28 Studeni, 2010, 21:06:05 ---..tu se slažem u potpunosti,samo nek ide... :headbang:
--- Kraj citata ---
:icon_thumright:
fleky911:
skuter :Yamaha AeRox
auspuh :LeoVince ZX
termo grupa : serijala al brušena na 41.5
variomat :Multivar
kvacilo : a neko polinijevo :S
karburator :20
dizna : 74
filter zraka : malossi red sponge
rolice : 4.0