Tehnički kutak > Tuning skutera

Minarelli - dihtunzi

<< < (4/4)

PitBull Aerox:
1. da
2.moze
3.silikon koji podnosi visoke temperature
4.cilindra i usisa (haa?? :icon_scratch:)-uglavnom NE. stavlja se, ako vec nemas dihtung, izmedju bloka i usisa, pa izmedju usisa i prirubnice
5. :frajer:

Aleks:
Hvala PitBull, na to sam mislio, blok i usis...

Taj silikon za visoke temperature, jel to onaj crveni? Ima li on neki naziv posebni, ili ce i ovako znat trgovci sta mi prodat? :)

EDIT:
Jos jedno pitanje:
Kako taj silikon reagira na mjesavinu ulja i benzina? Dali ga to rastapa ili ne utjece? I sta ako mi recimo komadic diht mase ode u cilindar preko usisa?

PitBull Aerox:
jest crveni, neznam sad ime, jednostavno kazes silikon za visoke temperature, znat ce na sta mislis. mislim da ima i crne boje tako da ak ti da taj da znas da je to to. najposlje pisat ce ti temperatura na njemu. mislim do 300C da drzi taj crveni. a gorivo na njega reagira tako sto ga otapa, a ak ti ode, nista, rastopit ce se... stavljam i ja na usisu taj silikon. a i mozes sebi i napravit dihtung. uzmi biljeznicu tankih korica i izrezi sebi dihtung od korice biljeznice. mada i sa silikonom mozes.

Aleks:
E hvala, onda cu si napravit 2 dihtunga od korica biljeznice (s obe strane usisa) i na to namazat ultratanki sloj silikona i to je onda to.  :happy8:

PitBull Aerox:
izmedju bloka i usisa napravi od kartona a izmedju prirubnice i usisa stavi silikon

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju