Općenito > Generalno o skuterima
Leo Vince 4 Road Performance
Marekvz1:
--- Citat: ChRiStIaN - 31 Ožujak, 2009, 13:39:16 ---Nevjerovatno...10 ljudi popljuje leo vince i ti onda uletis kak je spuh dobar...ajme drame ;D
--- Kraj citata ---
kad nemate pojma.ja mu kažem za SBK koji je za 250,a za taj grdi 4 road ne znam.
ChRiStIaN:
Nemoj bit tak bahat...nemamo pojma loool...ovdje ima puno ljudi koji su puno vise od tebe motora vidli, srafili po njima i napravili kilometara! Zato pazi kaj pricas! :nono:
sven_vx:
za cijenu 4road-a imas jako puno drugih boljih i ljepsih auspuha za uzet...ako svi uzimaju serdu uzmi ju i ti...barem znas da valja i da neces pogrijesiti... :icon_thumright:
R@kija:
cuo sam leo sbk i mogu rec da se serdarevic moze sakrit od zvuka koji ima sbk :laughing7: :icon_thumright: :icon_thumright:
Marekvz1:
--- Citat: ChRiStIaN - 31 Ožujak, 2009, 15:45:43 ---Nemoj bit tak bahat...nemamo pojma loool...ovdje ima puno ljudi koji su puno vise od tebe motora vidli, srafili po njima i napravili kilometara! Zato pazi kaj pricas! :nono:
--- Kraj citata ---
ja pričam o SBKu,ne o 4 roadu.naravno da ne valja kad staviš auspuh koji nije rađen za dotični skut.nabi cijev i gas. :nono: :nono:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju