Tehnički kutak > Tuning skutera

Minarelli ili Piaggio blokovi

(1/2) > >>

mhr-team:
ukratko, odlučio sam da prodam minarelli mašinu i da kupim piaggio koju bih pripasao na sf-a...
pitanje je koji su blokovi kvalitetniji, jer sam čuo da piaggio lako puknu ako je high end, a ja mislim stavljati nešto tipa mhr, mhr-team, polini evo 2 i sl...

vpucko:
de lol,,, mislim da s ovakim pitanjem definitvno nemoj ic tako sta slagat :)

Drnda:

--- Citat: vpucko - 31 Ožujak, 2009, 03:23:46 ---de lol,,, mislim da s ovakim pitanjem definitvno nemoj ic tako sta slagat :)

--- Kraj citata ---
ves, samo nemoj bit tako arogantan, jbt. lik ne mora sve na svijetu znati, tu smo da ucimo..
mhr.. piaggio blokovi nisam bas cuo da su pucali, a sigurno su najkvalitetniji blokovi cim se najcesce koriste...

[SB]Replica 180:
pa ja mu samo kazem sta je nabolje za njeg... nek se okani tu nekog mhr.a i pi*darija...

vpucko!

obojici opomena zbog korištenja tuđeg acc,vpucku jer je pisao sa tuđeg acc,sbrep jer je dopustio korištenje

mhr-team:
pitam iz razloga što sam tako čuo, nikad nisam imao skut sa piaggio mašinom pa zato i pitam...
IZVINI vpucko ako ovaj forum ne služi za pomoć, tj. za odgovor na pitanje ! ! ! i mislim da tebe nebi trebalo brinut sta cu ja staviti !

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju