Tehnički kutak > Tuning skutera
koji spuh???
zikihos:
--- Citat: gianelli - 21 Travanj, 2009, 21:53:17 ---i nosac. ne znam imali jos igdje razlike.
iako je nosac koliko toliko fleksibilan, bar u piaggio.. :S
nisam sad siguran za nosac, ali grana 100%
--- Kraj citata ---
ma dobro za te sitnice , zanima me dal je barem isti polozaj
masina V ili H?
psycho:
E ja dam glavu ak ovov nije najbolji auspuh stage6 pro replica.al jedino sta je problem moras ga izvana narucivat :headbang: :happy3: :frajer: :glasses9: :drunken_smilie: :dontknow: :binkybaby: :toothy12: :toothy9: :toothy10:
STEF:
--- Citat: psycho - 22 Travanj, 2009, 11:14:50 ---E ja dam glavu ak ovov nije najbolji auspuh stage6 pro replica.al jedino sta je problem moras ga izvana narucivat :headbang: :happy3: :frajer: :glasses9: :drunken_smilie: :dontknow: :binkybaby: :toothy12: :toothy9: :toothy10:
--- Kraj citata ---
jeb*n auspuh i slažem se da će ti najbolje odgovarati....ali ne moraš izvana,imaš ih u svakom drugom dućanu :icon_thumright:
sven_vx:
--- Citat: STEF - 22 Travanj, 2009, 22:52:21 ---
jeb*n auspuh i slažem se da će ti najbolje odgovarati....ali ne moraš izvana,imaš ih u svakom drugom dućanu :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
koliko sam upucen,nigdje u HR nema za kupit stage6 dijelova... :icon_scratch:
smmania:
--- Citat: sven_sp180 - 22 Travanj, 2009, 22:55:53 ---koliko sam upucen,nigdje u HR nema za kupit stage6 dijelova... :icon_scratch:
--- Kraj citata ---
ovako nema tih spuhova u svakom dućanu i nemogu se kupit u hr al se mogu narucit kod korisnika black rox i dolaze za cca 14 dana dijelovi
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju