Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
Susret nedjelja 15h ina
Mr J:
Nasli smo se na Ininom parkingu izmedju 15 i 16h, tu se skupilo preko 30 skutera/motocikala, onda smo laganom voznjom (unatoc laganoj voznji bilo je gro prometnih prekrsaja) dosli do parkiralista u Maksimiru (kod Dinamovog stadiona)... tu smo sjedili, pricali, neki su se utrkivali a bilo je i malo stunta... Oko 17h je nastao neorganizirani razlaz... Naime dobih informaciju da se ide u pivnicu Zlatni Medo, krenuli smo nas nekoliko u grupi no kako je nas Neunistivi sa svojim kineskim upaljacem bio prespor roby44 i ja smo usporili da ga pricekamo no ostali nisu imali razumijevanja... Dosli smo do pivnice no tamo nikoga nije bilo... Nas trojica smo nastavili do Jaruna i tamo smo popili pice i napravili krug te krenuli laksom voznjom kroz centar grada prema doma... Sa robyem smo se rastali u dubravi i nastavili dalje prema kuci...
Evo i nesto slika : (slike su pokupljene sa SS foruma - mi smo bili lijeni snimati i slikati, ipak je bila njihova organizacija)
Mr J:
http://rapidshare.com/files/20569309/Nokia_Photo009.3gp.html
eladio:
lijepo lijepo..
sad uskoro i ja budem tamo.. :toothy9:
samo ja vas budem "tjerao" van zagreba na voznjice :toothy9:
Mr J:
--- Citat: eladio - 11 Ožujak, 2007, 23:43:27 ---lijepo lijepo..
sad uskoro i ja budem tamo.. :toothy9:
samo ja vas budem "tjerao" van zagreba na voznjice :toothy9:
--- Kraj citata ---
E pa to mi se vise svidja... najbolja je voznja u grupi do 10 skutera/motora i da su kulturni i normalni vozaci (lakse se barata i upravlja, ali opet naravno sto je vise vozaca i prometala to je veca draz i uzivancija)... i treba onda dobro osmisliti put, kao neki izlet... i to je onda prava uzivancija...
nrg50power:
vidim da je bilo dobro,ja nisam mogao doc ipak
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju