Općenito > Slike i filmovi o skuterima

Evo dokaza da se i 4-taktni skuter moze sloziti

<< < (6/8) > >>

black-rox:

--- Citat: Bruno1990 - 27 Svibanj, 2009, 20:15:59 ---Kakav brutalan zvuk, a cuj odaziv na gasss  :icon_tongue: :icon_tongue: :icon_tongue: :icon_tongue:

--- Kraj citata ---
Ma sve jednom riječi probolesno oću taj scoot hahaha :toothy11:

dhorvat:

--- Citat: luna500rr - 03 Travanj, 2009, 11:24:45 ---a oni mali trimeri za travu isto tako oko 20t

--- Kraj citata ---

pa jesi ti lud? Kakvih 20 hiljada okretaja? Ako misliš na recimo Stihl flakserice (kakvu ja imam doma) iznad 8500 im je iberturaža  :nono:

luna500rr:

--- Citat: dhorvat - 01 Lipanj, 2009, 18:54:03 ---pa jesi ti lud? Kakvih 20 hiljada okretaja? Ako misliš na recimo Stihl flakserice (kakvu ja imam doma) iznad 8500 im je iberturaža  :nono:

--- Kraj citata ---

85% forumasa tvrdi da sam lud, ja nevjerujem dok nevidim crno na bilo :toothy11: :laughing7: :laughing11: :laughing3: :laughing6:
Privarijo san se, procita san u jednon clanku di nije tocno :toothy11: I ja iman jednu sthil, penta se stavi na ledja a na rucki je gas, killswič itd. samo malo puno onog konca toši, nemožeš red loza prjeci, vec se tribas j3bat da stavis drugi. Ljetos san pokuša kosit koprivu i draču iza kuće u kratkin gaćan :drunken_smilie: , mislijo tu napravit boks za ćukine. Poslje su me noge toliko češale, da je sestra mislila da san se depilira :laughing1:

Pupo:

--- Citat: black-rox - 27 Svibanj, 2009, 20:18:55 ---Ma sve jednom riječi probolesno oću taj scoot hahaha :toothy11:

--- Kraj citata ---

Što se čeka? Rox je gotov, taman se oslobodilo jedno mjesto u garaži za 4t! :)

black-rox:

--- Citat: Area51 - 01 Lipanj, 2009, 23:57:39 ---Što se čeka? Rox je gotov, taman se oslobodilo jedno mjesto u garaži za 4t! :)

--- Kraj citata ---
Hehehe e da je to samo tako slagat pomalo jednog dana ako se ne ohadim od svega toga :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju