Općenito > Slike i filmovi o skuterima

Brza vožnja?

<< < (12/13) > >>

sp...:
a ne jbt...prejebeno se dečki vozi još kad nalete na one debile....onda mi se onaj frajer počne rejsat s njima..pa ga ovi namažu ko budalu.hehe ..sad vidite da se sa husqarnom mogu čuda radit. :icon_thumright:

2TDottore:
ma cim vidim da mi spusta nogu u zavoju na cestu odma vidis da se nezna vozit nego je glumac i sminker. Nisu to ultra kratki zavoji da mora spustat nogu dolje.Jednom prilikom sam gledao jednog mislim talijana na grobniku na supermotu kako je naprao vecinu trkaca na r-ovima a nije ni jedamput spustio nogu sa fuzica.  :icon_thumright:

GSXR KLIS:

--- Citat: 2TDottore - 18 Studeni, 2008, 21:12:31 ---ma cim vidim da mi spusta nogu u zavoju na cestu odma vidis da se nezna vozit nego je glumac i sminker. Nisu to ultra kratki zavoji da mora spustat nogu dolje.Jednom prilikom sam gledao jednog mislim talijana na grobniku na supermotu kako je naprao vecinu trkaca na r-ovima a nije ni jedamput spustio nogu sa fuzica.  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

nekazem da su pro vozaci al znaju divljat vaj sta snima samo kopira prvog i to ni to nekad nemoze nisan zna da ovako krosulja pri ovoj brzini digne nakolo

keko_aprilia:

--- Citat: GSXR KLIS - 18 Studeni, 2008, 21:16:40 ---
--- Citat: 2TDottore - 18 Studeni, 2008, 21:12:31 ---ma cim vidim da mi spusta nogu u zavoju na cestu odma vidis da se nezna vozit nego je glumac i sminker. Nisu to ultra kratki zavoji da mora spustat nogu dolje.Jednom prilikom sam gledao jednog mislim talijana na grobniku na supermotu kako je naprao vecinu trkaca na r-ovima a nije ni jedamput spustio nogu sa fuzica.  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

nekazem da su pro vozaci al znaju divljat vaj sta snima samo kopira prvog i to ni to nekad nemoze nisan zna da ovako krosulja pri ovoj brzini digne nakolo

--- Kraj citata ---
"krosulja" nisu ti to krosulje nego super moto  :notworthy: pa dobro izvedeno ..ludilo brale...

sp...:
a jel pogledo ko onaj video prije kaj sma stavio karting sa r 1 mašinom...isuse ak to niste pogledali pogledajte....fascinantno :icon_thumright: :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju