Općenito > Slike i filmovi o skuterima
Brza vožnja?
P.A.L.A.C:
u tom trecem filmicu da lik zna vozit nabio bi gas do jaja da izbjegne ovo ili eventualno zakocio i bok izbjego bi sigurno.
no dobro lako je pricat treba se u tom trenutku snac. :happy6:
BunnyRabbit:
Svi spominju da se ove budale furaju na ghost ridera. Ako se ne varam tip je poginuo. :angel2: Naravno na motoru. Sve to lako i lijepo izgleda na TV-u. Po mome mišljenju trebala bi država subvencionirat motodrome u smislu da oni koji se žele iživljavati mogu to raditi za simboličnu cijenu. Neznam koliko treba platiti da bi netko jurcao po stazi, ali prije je neko rekao da nije mala lova u pitanju. Mala cijena za državu, ali veliki značaj za sudionike u prometu koji ne moraju izbjegavati budale po cesti.
P.A.L.A.C:
--- Citat: BunnyRabbit - 07 Kolovoz, 2007, 11:28:08 ---Svi spominju da se ove budale furaju na ghost ridera. Ako se ne varam tip je poginuo. :angel2: Naravno na motoru. Sve to lako i lijepo izgleda na TV-u. Po mome mišljenju trebala bi država subvencionirat motodrome u smislu da oni koji se žele iživljavati mogu to raditi za simboličnu cijenu. Neznam koliko treba platiti da bi netko jurcao po stazi, ali prije je neko rekao da nije mala lova u pitanju. Mala cijena za državu, ali veliki značaj za sudionike u prometu koji ne moraju izbjegavati budale po cesti.
--- Kraj citata ---
gle al nije to to.
ja se obozavam, doslovno obozavam ganjat po gradu autom i skuterom i to bas ono u skarice, kroz zavoje pri velikim brzinama i to, jbga svi kazu da sam budala, al kad ne mogu to kontrolirat, razumijes, to je ko neki adrenalin. i da mi das pistu besplatno, ne bi oso tamo se vozio u krug ko seljo neki ovako je fora kad ti stalno obliazis pa se ganjas s nekih i tako.
uglavnom gusti su gusti, a vi da vozite R motore ne bi ga sigurno "stedili". :headbang:
živili
X-Thug:
ok ok ko voli nek izvoli al NEMORA SNIMAT!!jer je to čisti dokaz folirancije...je i ja volin kad legnen u okuku i to,meni je dosadno ravno vozit,pa opet ja ne iden u škarice i tako to i ne sniman...samo moje mišljenje...peace...no h8
DUBrawa:
--- Citat: P.A.L.A.C - 07 Kolovoz, 2007, 19:37:13 ---
--- Citat: BunnyRabbit - 07 Kolovoz, 2007, 11:28:08 ---Svi spominju da se ove budale furaju na ghost ridera. Ako se ne varam tip je poginuo. :angel2: Naravno na motoru. Sve to lako i lijepo izgleda na TV-u. Po mome mišljenju trebala bi država subvencionirat motodrome u smislu da oni koji se žele iživljavati mogu to raditi za simboličnu cijenu. Neznam koliko treba platiti da bi netko jurcao po stazi, ali prije je neko rekao da nije mala lova u pitanju. Mala cijena za državu, ali veliki značaj za sudionike u prometu koji ne moraju izbjegavati budale po cesti.
--- Kraj citata ---
gle al nije to to.
ja se obozavam, doslovno obozavam ganjat po gradu autom i skuterom i to bas ono u skarice, kroz zavoje pri velikim brzinama i to, jbga svi kazu da sam budala, al kad ne mogu to kontrolirat, razumijes, to je ko neki adrenalin. i da mi das pistu besplatno, ne bi oso tamo se vozio u krug ko seljo neki ovako je fora kad ti stalno obliazis pa se ganjas s nekih i tako.
uglavnom gusti su gusti, a vi da vozite R motore ne bi ga sigurno "stedili". :headbang:
živili
--- Kraj citata ---
Napokon neko ko ja. Najjače je negdje oko 12 u noči ili pola 1. Nema žive duše . A grad je preljep zaganjanje. I ajmo ganjalica... A nema skoro ni zive duse. Preljepo. 500000 puta mi je veči gušt na cesti nego na stazi.... Naravno nebi to nikad snimo nit bi ikoga drugoga dovodio u opasnost....
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju