Tehnički kutak > Tuning skutera
sym jet-krajnja?
marko1990:
sa kitom ti bi iso oko 90...sigurno! :notworthy:
Drnda:
--- Citat: marko1990 - 30 Ožujak, 2009, 23:33:13 ---sa kitom ti bi iso oko 90...sigurno! :notworthy:
--- Kraj citata ---
on ima kratku getribu
pOha:
--- Citat: marko1990 - 30 Ožujak, 2009, 23:33:13 ---sa kitom ti bi iso oko 90...sigurno! :notworthy:
--- Kraj citata ---
neznam koliko se isplati kit stavljat.. evo ja ga vozin i skuter je prva liga... nikad se ne kvari i cili serijski mi vata 75... ali kocnice su slabe, pa kad bi stavlja kit mora bi i jace kocnice stavi, jace vilice... neznan, cak su mi i preporucili da stavin neku runner masinu na njega, ali onda opet 100 muka sa stavljanjem struje killera i ostalih sranja... na kraju skupljan lovu pa cu do kraja lita kupit runnera polovnog pa cu to tunirat...
ChRiStIaN:
SYM je odlican skuter sam po sebi al kao sto kaze drnda ima full kratku getribu i to ga muci...
dhorvat:
--- Citat: ChRiStIaN - 31 Ožujak, 2009, 09:02:27 ---SYM je odlican skuter sam po sebi al kao sto kaze drnda ima full kratku getribu i to ga muci...
--- Kraj citata ---
Točno to. Znači ako imaš serijalu sa ZX-om koja razvrti getribu do kraja, staviš MHR replica kit i veći frg i ako nabereš 7 km/h više ti si sretan :icon_biggrin:
Al zato šus 5 plus :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju