Tehnički kutak > Tuning skutera

Aprilia sr50r -cudni zvuk iz getribe

(1/3) > >>

dino_sk:
danas majic bio kod mene i krene doma i kak je skut radio na leru moje superosjetljivo uho je primjetilo neki cudni zvuk koji dolazi iz getribe znaci cuje se kao tššš tššš tššš sa prekidima od pol sekunde
sta bi to moglo bit ?? :icon_scratch: i da skuter ima 9100km

Brla:
hmmm meni se je to pojavljivalo na nekih 70 kmh... kao što je Alfa rekao : izobličeno zvono - nebi me čudilo jer ste gumu palili ko manijaci  :toothy12: , centralni ili vrh primara koji sjeda u ležaj u deklu pojeden  :icon_scratch:

robert:
ta njegova krama ima piaggio mašinu jel tako?
u piaggio deklu je onaj ležaj u koji ide primar! možda je taj mali ležaj dao svoje

dino_sk:

--- Citat: Brla - 29 Ožujak, 2009, 22:07:08 ---hmmm meni se je to pojavljivalo na nekih 70 kmh... kao što je Alfa rekao : izobličeno zvono - nebi me čudilo jer ste gumu palili ko manijaci  :toothy12: , centralni ili vrh primara koji sjeda u ležaj u deklu pojeden  :icon_scratch:

--- Kraj citata ---
njemu se to samo na leru cuje valjda jer od buke spuha koju on stvara nemoguce je bilo sta cuti  :binkybaby:
a za ovo  :laughing9: :laughing9: :laughing9: :laughing9:

--- Citat: robert - 29 Ožujak, 2009, 22:10:25 ---ta njegova krama ima piaggio mašinu jel tako?
u piaggio deklu je onaj ležaj u koji ide primar! možda je taj mali ležaj dao svoje

--- Kraj citata ---
da to je i meni odma palo na pamet

Brla:

--- Citat: robert - 29 Ožujak, 2009, 22:10:25 ---ta njegova krama ima piaggio mašinu jel tako?

--- Kraj citata ---

ja mislim da se to može vidit po tome ako deklo ide lagano s bloka dolje...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju