Tehnički kutak > Tuning skutera
Puko feder na kvačilu
Marekvz1:
--- Citat: Prcko - 30 Ožujak, 2009, 17:40:19 ---Imam LeoVince RR, i malossi multivar, centralni feder je bijeli, a mali federi su žuti. Kolko otprilike kostaju ti malossijevi?
--- Kraj citata ---
120 kn set.bijeli,žuti i crveni.
Prcko:
--- Citat: Marekvz1 - 30 Ožujak, 2009, 17:42:34 ---120 kn set.bijeli,žuti i crveni.
--- Kraj citata ---
A jel neka velika razlika u otporu među tim bojama?
3alfa3:
--- Citat: Prcko - 30 Ožujak, 2009, 17:44:32 ---A jel neka velika razlika u otporu među tim bojama?
--- Kraj citata ---
Je, velika je.
U Malossi paketu su crni, bijeli i zuti. Tebi obzirom na setup trebaju bijeli (oni su srednji po tvrdoci)
ivanm:
i stavljaj ih specijalnim kliještima ili pomoću sajle, a ne nekim odvijačem jer budu se nejednako rastegli pa budeš imao trzanje u startu..
Prcko:
--- Citat: ivanm - 30 Ožujak, 2009, 17:48:47 ---i stavljaj ih specijalnim kliještima ili pomoću sajle, a ne nekim odvijačem jer budu se nejednako rastegli pa budeš imao trzanje u startu..
--- Kraj citata ---
e vidis... to trzanje me vec prije zezalo, a ja se pitao zasto. Ma nisam ja nista od toga stavljao gore, jer sam ja kupio sređen motor, tak da za pola tih stvari nisam pojma imao. Vjerojatno su ti federi nestručno bili postavljeni pa je motor zato i trazo. Uglavnom, hvala na savjetu!
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju