Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

meet 04.04 ZG 15.00h

<< < (11/13) > >>

180fxr:
 :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: ma daj boli me kifla di je...ali nevolim kremic... bilo di osim kremic

RideRR4EveRR:

--- Citat: 180fxr - 31 Ožujak, 2009, 21:22:47 --- :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: ma daj boli me kifla di je...ali nevolim kremic... bilo di osim kremic

--- Kraj citata ---

Zašto ?  :toothy9: . I meni je malo ajmo reč čudno tamo al ono.. Tamo se več godinama skupljaju.

180fxr:
ma nije mi cudno..jednostavno mi je nekak mutavo

doritos:
jeste babe uk.  krematorij je ok, veliko je mjesto i RAVNO je pa mos zgasirati, divljati,stuntat,skakat na glavu itd :laughing7:  ak je u nedjelju ja 100posto dolazim ckide :icon_thumright:

bez pretjeranog full gasa jer nemrem prek 100 da ga jebes, geta ce se razletiti :toothy3:

ajmo ljudi malo zivnite, toplo vreme dolazi jbt, jedva sam cekao :glasses9: .   jbt zima, snjeg i hladnoca :angry7:

RideRR4EveRR:
A gle . Nekih specijalnih mjesta po zg baš i nema..  Inače u sesvetama ima jedan "sajam"  na kojem zapravo nema nikad sajma. Mjesto je savršeno . Ja ga zovem stuntland  :toothy12: . Neka vam jux potvrdi da je hebeno. I navodno niko nikad ne sere tamo ako se vozika . Al ipak mi smo došli bili par sati al jako bučili i došo neki stražar solit pamet. Mi kažemo bolje ovdje nego na cesti. On kaže valjda ja znam di je bolje  :toothy12: . Te "pametne" brije su mi najjače. Sad neznam dal je on opet tamo..

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju