Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

meet 04.04 ZG 15.00h

<< < (6/13) > >>

sven_vx:
nakraju ispada da se na ovom forumu na kojem ima 1000-1500 clanova nemoze napravit jedan posteni meet...to je sramota...nije do mene dali ce bit meet ili ne...nego kada ce se radit neki veci meet ekipa sa drugih foruma nece ni htjet citat temu jer ce znat da neznamo napravit niti jedan meet kak spada i da nemaju sta citat temu... :sad3: :sad3: :sad3:

180fxr:
tocno to sven... forum broji 2400 clanova zar ne??    a u zagrebu ih ima 200 da ga jebes...   a od toga redovni smo ja,chupsy,sven... a ostali ponekad navrate....a ovi koji u opce ne dolaze.. mislim  :angry7: :angry7: :angry7:     

Na mega meetu ak bude preko 80-90 skutera ja palim gumu na spu dok ne pukne.... i onda sp-a bacam niz onu sumu u bedekovcini  :hmh:  :laughing7: :laughing7:

sven_vx:
nazalost je to istina...jbt pa ima u zagrebu clanova koji su na forumu sigurno preko 100...a ovo za mega meet nevjerujem da ce bit preko 50 skutera cak...mozda ce bit ako dode ekipa iz rijeke i nas negdje 30-40...mozda bude 50 skutera...ali nema veze nije to moja briga... :angry7:

180fxr:
tocno tak..ja sam reko kaj radim ak bude prek 90 skutera....

Hinjavac:

--- Citat: 180fxr - 31 Ožujak, 2009, 16:09:37 ---
Na mega meetu ak bude preko 80-90 skutera ja palim gumu na spu dok ne pukne.... i onda sp-a bacam niz onu sumu u bedekovcini  :hmh:  :laughing7: :laughing7:

--- Kraj citata ---

Samo ga daj prije da ga onaj svećenik poškropi.

Jao jesam se smijao kad se čovjek počeo krstit kad se onaj bleso spustio sa srkom niz nizbrdicu.

A sven iskreno u 1 sat neznam koliko ljudi ima volje. Jer pretežito ekipa ide na mise oko 12 ili 11. Ručkovi su oko 12 ili 1 i slične stvari. Znači nevažno što prvi ja radim u nedelju do 2 ali ekipa bi bolje se odazvala (MOZDA) da je meet malo kasnije. Jer i ovaj prošli kad smo išli u Bedekovčinu za u 1 sat nitko nije bio voljan iz dubrave. Nakraju prebacilo se u 3 sata i bilo nas je 4.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju