Tehnički kutak > Styling skutera

Zatamljivanje zadnjeg svetla

<< < (6/6)

sven_vx:

--- Citat: rakitje00 - 29 Ožujak, 2009, 16:57:28 ---sorry sven krivo sam kvotal il kaj vec...fakat sry again

--- Kraj citata ---
ma nemas beda...nego mi nije bilo jasno kaj si zabrijo... :icon_biggrin:
bilo bi ok da se ova tema locka jer ce samo doc do nekih svada...ipak vise autora ove teme nema trenutno na forumu pa... :icon_scratch:

DaBo:

--- Citat: sven_sp180 - 29 Ožujak, 2009, 16:29:53 ---ajde seljacino goni se ti...ljudi su ti lijepo rekli da kupis cijeli led stop ili samo poklopce u odredenoj boji...i ovo sa upaljacem nije zajebancija nego vecina ljudi tako radi da ne kupuje sprej bzvz...a ti si kreten pa ne shvacas...sad si dobio bananka i imas vremena to sve napravit... :nono: :nono: :nono:

--- Kraj citata ---
POTPISSS!! :hello:

Mrle Mrki:
jos jedna tema koja je otisla u off i to jos sa vrijedjanjem. vi sta terate u pi_ku materinu ste stvarno na nivou primitivaca i djece koja nisu odgojena i ne znaju sta je kultura i bonton.

ovo bi se trebalo   LOCK

sven_vx:
ja ga nisam stero u p.m...to se vidi i u mojem postu...lijepo sam rekao...a to sta on nezna sta je zajebancija i ostalo to je njegov problem...sada ima vremena naucit se sta je kultura i kad se vrati(ako se vrati)ce se lijepo ponasat...a ne ovako...lijepo mu ljudi napisu misljenje,a on ih stera u p.m...cistokrvna SELJACINA...a sad idem iz ove teme jer znam sta ce tu sad bit...KAOS... :angry7: :binkybaby:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju