Tehnički kutak > Tuning skutera

yamaha neos - izgubio krajnju

(1/1)

pajs:
evo ovako...prijatelj mi ima neosa i cilo vrime je motor isao 75-80 po satu. sad od jedanput dode do 50 i nece dalje da ide ali do 50 dode isto ko i prije i odjednom stane. ociscen je karburator (gunter 12), novi je remen, rolice 4.8 koje su bile i prije, i motor opet nece da ide.
sta bi moglo bit. hvala!!!!!!

tomof10:
jesu iste rolice ili nove i probaj klizace promjenit bar su meni bili otisli pa nije htio ic i ocisti svijecicu ilije promjeni.

marko1990:

--- Citat: pajs - 29 Ožujak, 2009, 13:38:20 ---evo ovako...prijatelj mi ima neosa i cilo vrime je motor isao 75-80 po satu. sad od jedanput dode do 50 i nece dalje da ide ali do 50 dode isto ko i prije i odjednom stane. ociscen je karburator (gunter 12), novi je remen, rolice 4.8 koje su bile i prije, i motor opet nece da ide.
sta bi moglo bit. hvala!!!!!!

--- Kraj citata ---

kako mislis odjednom....pa nemoze odjednom stat na 50...a prije toga iso normalno...jesi mjenjao ili prčkao po motoru prije nego li se to dogodilo?

pajs:
ma motor je prisa 9000km, nova svjecica, novi klizaci, kuglice iste samo nove, i na motoru nista nije dirano. inace to je motor s kojim se ljeti dostavljaju pizze.

Navigacija

[0] Lista Poruka

Idi na punu verziju