Općenito > Propisi
Prijepis, kredit, procedura?
Shema:
Ovako, uzea sam skut od jednog čovika, skut je još uvijek pod kreditom, neznan točno koliko.
E sad, ja bi njega prepisa? Dali je to moguće pošto je kredit pod kreditom? Ili trebam čekat da istekne kredit?
Koja je procedura u tom slučaju?
mrcina:
najbolje bi bilo da se to odplati pa da se motor prepiše na tebe, inače niš od toga jer bi onda banka trebala papire od tebe ili nešto tako.
Shema:
--- Citat: mrcina - 29 Ožujak, 2009, 14:31:42 ---najbolje bi bilo da se to odplati pa da se motor prepiše na tebe, inače niš od toga jer bi onda banka trebala papire od tebe ili nešto tako.
--- Kraj citata ---
Ništa onda, regat ću sad ovu godinu motor na čovjeka (pristao je, tj. i sam dao ideju), pa kad istekne kreda, onda cu ga prepisat.
Chupsy:
a znači ti bi njemu platio motor, a nebi dobio prijepis...
to tak nejde, osim ako ne poznaješ osobu...
mogu ti napisat bar 3 scenarija šta bi je napravio na mjestu prodavatelja a ti tako mlad i naivan
ivan007:
ako ga poznajes dobro kao sto je i chupsy reko ali jbt dat lovu a prijepisa nema :drunken_smilie: pa nek sa tom lovom covjek zatvori kredit i prepisete odma skut.....ali ima jos jedna kombinacija prodam ti ja auto tak i dajem 50% popust(sala-mala)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju