Ostalo > Svijet računala i mobitela
CoD2 pomoc oko pb...
vekyyy:
--- Citat: YamahaSpy - 30 Ožujak, 2009, 15:04:56 ---Nije do pb... :nono: Nego nema multiplayer key i ne radi... A za key sam mu reko kako da nade.
--- Kraj citata ---
daj nepricaj nebuloze.. imao sam taj problem rijesio sam ga ovako.. imam svoj key orginal koji koristim 5 godina tkao da nije do keya.. da mu je do keya pisalo bi mu da je server orginal ili takve stvari...
YamahaSpy:
Reko si da ti imas ogrinal key??? Pa on nema orginal majmune... nego igra na crack serveru. I odi na
--- Kod: ---www.gametracker.com
--- Kraj koda ---
stisni na games i izaberi call of duty 2 i uzmi copy paste neku IP adresu servera i probaj se spojit pa mi javi dozvivljaje.
Biker(ss):
ne ne ne ne ne ne...samo su takva sranja pogodila mene...
upisi tu stranicu koji ti je pb dao....tamo potraži...
vekyyy:
kao prvo nauci se ponasat.. kao drugo nemoj solit pamet ako neznas.. kao trece da se spajao na orginal server pisalo bi mu key code use...a ne ovo sa ss-a premlad si da bi vrijedao tuda po forumu.. zato ne seri i kulturno se ponasaj
edit: i ako igra na crack serveru nikako mu nemoze biti key problem.. nikako.. jer za crack ni netreba key.. moze bit banan na cb-u ili nekim drugim ligama
YamahaSpy:
Isuse Boze neda mi se prepirat bokte... nemas blage i bok. Igrao sam call of duty sve kaj su izasli za PC i na wirelessu i preko lana i preko neta i nemoj mi pametovat... Uglavnom neda mi se pisat vise....
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju