Sportski kutak > Sve vezano za stunt
Kako poceti na zadnjem kotacu?
RideRR4EveRR:
Na parking i vježbaj. Nikako sa nogama dolje. Inače sf nije baš naj naj za stunt. Ako očeš ozbiljnije stuntat uzmi nešto drugo .
McKinley:
vjezbom do savrsenstva... tako svi... odes na parking 2-3 h polako, i s parkinga ces se vratit sretniji :drunken_smilie:
RideRR4EveRR:
--- Citat: McKinley - 29 Ožujak, 2009, 12:03:12 ---vjezbom do savrsenstva... tako svi... odes na parking 2-3 h polako, i s parkinga ces se vratit sretniji :drunken_smilie:
--- Kraj citata ---
Točno to :icon_thumright:
Biker(ss):
--- Citat: DADA S.S RACING TEAM - 28 Ožujak, 2009, 15:25:30 ---nebi mi bilo zao ako razlupam motor(moze se ponovo napravit)i nije me strah da padnem na ledja ali nemogu da ga podignem kad se malo ugreje,podignem ga 3-4 puta i onda se ugreje i nema vise toliko snage kao kad je hladan.
--- Kraj citata ---
e stvarno brate ja ne znam :icon_scratch: :icon_scratch:
meni kad je ladane neće da se pomakne s mjesta, kada je vruć leti....
samo što je meni stvar što ga ja nikako ne mogu dići.......čupaj, poteži.....nezz
majic_sk:
--- Citat: Biker(ss) - 29 Ožujak, 2009, 22:20:39 ---e stvarno brate ja ne znam :icon_scratch: :icon_scratch:
meni kad je ladane neće da se pomakne s mjesta, kada je vruć leti....
samo što je meni stvar što ga ja nikako ne mogu dići.......čupaj, poteži.....nezz
--- Kraj citata ---
1. kak leti kad imaš blokadu...ideš 50 na sat max....;)
2. šta se čudiš kak ga nemoš dignut kad imaš serijalu s blokadom, i + što ti imaš 50kg pa si sitan...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju