Općenito > Propisi

Krsenje propisa

<< < (62/80) > >>

Bokygs:
Danas sam s autom proletio 130km/h kraj radara gdje je ogranicenje 60.
Sat laže za 3-4km/h i minus 10% znaci to je cca 113kmh.

Po tome bi trebao dobiti maximalnu kaznu?
I je li mi pametnije reci da su vozili roditelji s obzirom da sam mladi vozač (koliko znam trebao bih voziti 10km/h manje nego "puni vozaci")?

I ja sam naletio na njih sa tom brzinom,i kad sam skuzio zakočio sam i smanjio brzinu do 60.
ALI,čim sam došao kući,otišao sam s frendom proci i skuzio sam da je radar okrenut na suprotonu stranu od koje sam ja dolazio.

Mogu li oni meni dat kaznu na osnovu slike od iza (znači prošao kraj njih i u suprotnoj traci od radara sam bio) i snimili su me kad tek kad sam prošao kraj njih?

Hvala :headbang:

nomad:
Danas me zaustavili i poslali na valjke, blokade nisam imao pa je uspio nategnut do 94.4 km/h  :)
Naravno tablica dolje, plati tehnicki ,itd...
Gospon policajac je bio malo zagrizao za mene pa je poceo nesta drobit , ako imam el. blokadu i da ako prodjem na valjcima
da mi mogu uzet skut i poslati na vjestacenje.... di oni raskopaju skuter .

Da li je to moguce? i zakonski?

znaci i da sam ja prosao na valjcima danas on bi meni svejedno zapljenio skut???? iako je tehnicki ispravan.

zoran.lovrekovic:

--- Citat: nomad - 24 Srpanj, 2013, 20:20:54 ---Danas me zaustavili i poslali na valjke, blokade nisam imao pa je uspio nategnut do 94.4 km/h  :)
Naravno tablica dolje, plati tehnicki ,itd...
Gospon policajac je bio malo zagrizao za mene pa je poceo nesta drobit , ako imam el. blokadu i da ako prodjem na valjcima
da mi mogu uzet skut i poslati na vjestacenje.... di oni raskopaju skuter .

Da li je to moguce? i zakonski?

znaci i da sam ja prosao na valjcima danas on bi meni svejedno zapljenio skut???? iako je tehnicki ispravan.

--- Kraj citata ---

Ako su neki dobri ljudi nece ti zamjerit ali ako si naletio na idiote nebosi

nomad:
ma bio idiot ili ne, ne razumijem kako ti mogu uzet vozilo koje je tehnicki ispravno??? i to ispitano pred njegovim ocima.

zoran.lovrekovic:

--- Citat: nomad - 24 Srpanj, 2013, 20:38:34 ---ma bio idiot ili ne, ne razumijem kako ti mogu uzet vozilo koje je tehnicki ispravno??? i to ispitano pred njegovim ocima.

--- Kraj citata ---

Ma mora da si ga mrsko gledao :D :D :D :D :D :D  :toothy9:
Ima osjecaj da se ni policija ne drzi propisa.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju