Ostalo > Foto, video, music...

Što rade MEGAPOPULARNI kad im je dosadno...

<< < (3/6) > >>

Poggiali:

--- Citat: Bruno1990 - 27 Ožujak, 2009, 21:31:17 ---dobro da motor niste naopacke okrenuli kao i bicikle..haha..  :laughing6:

i dojmovi kako ide sa zekisom?  :binkybaby:

--- Kraj citata ---
hahah, to sam i ja htio napisat,koji leekovi  :toothy12: :toothy12:

dhorvat:

--- Citat: Bruno1990 - 27 Ožujak, 2009, 21:31:17 ---dobro da motor niste naopacke okrenuli kao i bicikle..haha..  :laughing6:

--- Kraj citata ---

pa... malo nam je falilo  :laughing9:

BTW. tražim i nemogu nać zadnju sliku prije rastanka... I skužim da sam s krivim mobitelom poslikal  :laughing1: :laughing1: :laughing1:

Al evo je, došo sam do nje  :icon_biggrin::

2TDottore:

--- Citat: Luka 0101 - 27 Ožujak, 2009, 22:37:22 ---to ti samo izgleda da se mi zabavljamo...
inace nas troje kad se nađemo to ti je poziv katastrofi...

--- Kraj citata ---

kaj nam je falilo.........bas nam je bilo super.........morat cemo to uskoro ponoviti........sve je dobro proslo osim sta je moja zadnja guma opet malo patila........al nema veze.........vec je vrijeme da legne nova na klamotu........  :laughing7:

Luka 0101:

--- Citat: 2TDottore - 28 Ožujak, 2009, 00:31:22 ---kaj nam je falilo.........bas nam je bilo super.........morat cemo to uskoro ponoviti........sve je dobro proslo osim sta je moja zadnja guma opet malo patila........al nema veze.........vec je vrijeme da legne nova na klamotu........  :laughing7:

--- Kraj citata ---
Ma kaj bi nam falilo...
Bit ce toga jos... treba još ono zbetonirat tak da bu zajebancije

dhorvat:

--- Citat: Luka 0101 - 28 Ožujak, 2009, 00:41:09 ---Ma kaj bi nam falilo...
Bit ce toga jos... treba još ono zbetonirat tak da bu zajebancije

--- Kraj citata ---

Uf, treba zešalat to prvo, pa tek onda betoniranje. Brijem da danas nebumo to delali jer imamo drugog posla...  :toothy3:

Kaj se ZX-a tiče, gram lakše rolice stavi, znači ako su sada 4,8 unutra onda bi oko 3,8 bilo čist oke  :laughing7:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju