Općenito > Oprema

Bubrežnjak? Za koji se odlučiti?

<< < (6/7) > >>

MAST3r_77:
ja imam neki jeftilen iz beconyja 140 kn

nexi:

--- Citat: MAST3r_77 - 05 Svibanj, 2009, 16:10:49 ---ja imam neki jeftilen iz beconyja 140 kn

--- Kraj citata ---
Bolje i takav nego nikakav!!!!!

MAST3r_77:

--- Citat: nexi - 05 Svibanj, 2009, 21:57:55 ---Bolje i takav nego nikakav!!!!!

--- Kraj citata ---

i to sta kazes  ;D

209:

--- Citat: eladio - 25 Travanj, 2009, 21:44:49 ---to i mene interesira,
razmisljam o nekom dodatnom cicku iz kontra smjera , ako kuzis na sta mislim  :toothy3:

da probam objasniti..
..dakle uvjek je prvi korak lijevu stranu stavit uz trbuh, pa na to staviti desnu stranu da ulovi cicak.. e kad se stavi desna strana ja bi jos jednom s lijeve strane stavio jedan da ulovi na cicak.. onda bi to bilo "to"  :redface:

--- Kraj citata ---

Nakon 2 godine sto imam svoju kornjacu morao sam ju potkovat novim cickom. pravac ducan sa materijalima za krojenje i tim glupostima. cicak me ispao 30-ak kn i malo konca i igle i drzi bolje nego oriđiđi majke mi

dejansce:
Bog mi je godine našlopal, ali pameti ne. moj ti je savjet - NE ŠTEDI NOVAC DA ZAŠTITIŠ SVOJE ZDRAVLJE!!!!

Vozim svakakve motore. Od velikih, malih, starih i novih. Imam iskustva, bolove u kičmi, koljenima..... Ma jednostavnije mi je reći šta me ne boli: NEZNAM. U povjerenju; kupio sam protektora da i "maloga" štitim. Tko zna, možebiti da će mi zatrebati još koji puta ( :dontknow: )

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju