Općenito > Maxiskuteri

Leonardo 150 preskočio lanac

<< < (2/3) > >>

leonardo_150:
Samo kaj sam motor odfural na servis, da ga malo "srede"  :icon_biggrin: , jer ga mislim prodat. Pošto bi si kupio Nexusa.

dhorvat:

--- Citat: leonardo_150 - 30 Ožujak, 2009, 08:53:30 ---Samo kaj sam motor odfural na servis, da ga malo "srede"  :icon_biggrin: , jer ga mislim prodat. Pošto bi si kupio Nexusa.

--- Kraj citata ---

Kupi mašinu, prodaj čim složiš i onda kupi Nexusa i na konju si  :icon_thumright:

alfist159:

--- Citat: dhorvat - 30 Ožujak, 2009, 09:35:20 ---Kupi mašinu, prodaj čim složiš i onda kupi Nexusa i na konju si  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
Samo ne daji za makinu priko 1500 kn, upitno je kakva je i ona!

leonardo_150:
našao neku mašinu

http://www.auti.hr/dijelovi_oprema/ostalo/showAdvert395304.html

šta mislite? Jel znate možda tko je vozio tog Leonarda?

Edit: rekao je lik da je slagao vodenu pumpu, pa je usput zamjenio karike,...
Da je tjedan nakon toga podletio pod kamion, pa sj#bo leača i navodno da mu je rama pukla, pa sad prodaje mašinu.

Chupsy:

--- Citat: alfist159 - 27 Ožujak, 2009, 19:46:31 ---Pravi su majstori, mogli su ti napomenuti da bi valjalo fazni prominiti jer znaju da im je to mana...

--- Kraj citata ---

ja isto napomenem čovjeku koj dolazi sa hondom dylan 150  i ima 40 tkm na njoj da bi možda trebalo zamijenit malo nekaj da se ne razleti, on meni fino veli da on zna te serviserske fore za uzimanje novaca, tak da se netrudim uopće

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju