Općenito > Propisi

Stukao mi frend motor, neka zakonska pitanja

<< < (2/10) > >>

kristijanSR70:
Ti si njemu izaso u susret,sad ces vidit kakav ti je frend.
BOLJE da si zvao murju,znam da bi ispo pi*da,al sta je sigurno je sigurno..sad je to gotovo,a za daljna vjestacenja oko toga kako je doslo do nesrece to kosta..tu ima 3 problema..1)pobjegli ste,niste obavjestili murju,tu gubis
2)frend ti je kriv,nije prilagodio brzinu uvjetima na cesti 30km/h
3)da utvrde 80km/h,to bi te shebalo jer zakonski nesmijes vise od 50,krsis zakonske odredbe..

BlackNaranča:
da to je problem, nije mi palo napamet zvat policiju, jer bi to njega skroz sjebalo..
a ovo za javnog biljeznika, izgleda mi naj bolja opcija dok jos sad uvjek tvrdi da ce pokrit svu stetu da potpise..

petarpan:
jel imate kakve ozljede? ogrebotine il nesto? da na racun toga mozes probati dokazati da je bio s tobom na skuteru ak on ispadne pi....
mada se iskreno nadam da ce se to sve lijepo prijateljski rijesiti

3alfa3:
Zvao muriju ili ne, stetu ti moze nadoknadit samo prijatelj ili ti iz djepa.

Shema:

--- Citat: 3alfa3 - 27 Ožujak, 2009, 15:42:40 ---Zvao muriju ili ne, stetu ti moze nadoknadit samo prijatelj ili ti iz djepa.

--- Kraj citata ---

x

Nema tu murija nikakve veze, oni bi napravili spis tek toliko da se vidi da nešto rade i otišli u najbliži birc :laughing7:

Nisi se ti stukao u nečiji auto pa da se naplatiš od osiguranja, a neće ti pandur donosit niakkve papire da potpisujes da ce ti frend platit i sl, nije njegov posao.

To je sad dobra volja frenda oće ti platit ili ne. :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju