Općenito > Propisi
Stukao mi frend motor, neka zakonska pitanja
BlackNaranča:
daj stvarno molim vas ako itko zna nekakav nacin, jer ilo je 5 svjedoka koji su vidjeli da je on upravljao vozilom...i znam tko su...
jeli ikako moguce dobiti taj novac sudskim , policijskim .dakle pravnim putem?
smmania:
mozes sakupi svjedoke i nek daju svi izjavu sta su vidjeli u policiji al ces i sam naj.... jer nisi to prijavio to jest platit ces sta ste s tvojim motorom izazvali prometnu
Mark:
--- Citat: BlackNaranča - 05 Travanj, 2009, 22:47:55 ---daj stvarno molim vas ako itko zna nekakav nacin, jer ilo je 5 svjedoka koji su vidjeli da je on upravljao vozilom...i znam tko su...
jeli ikako moguce dobiti taj novac sudskim , policijskim .dakle pravnim putem?
--- Kraj citata ---
Možeš privatnom tužbom, ali to bi moglo trajati, trajati i trajati. S time da je pitanje da li ćeš išta dobiti na kraju.
Jedini način da izvučeš novce je uzeti isti takav skuter(dakle marka i boja), ako si u mogućnosti i ako uspiješ tako nešto naći... Nakon toga ga osiguraš kasko i preseliš većinu dijelova sa staroga na ovaj, osim onog gdje ti je broj šasije tj. rame najvjerojatnije i prijaviš na osiguranje. Tu se još povlači dosta troškova i ima zezancije, ali ako ti je u planu uzimati drugi i novi skut, onda uzmi isti pa probaj nešto izvući. Drugih solucija teško da ima jer sumnjam da će ti netko dati 15% sa svoje police da si pokriješ troškove, ako se ne radi o većoj naknadi ili ako nemaš nekog u osiguranju...
BlackNaranča:
a što ako tome nekome ja tih 15% platim..s police...to je moguce...
lijepo ostavim parkiran skuter, nemoram ga ni vozit i neka ga netko pukne i gotovo iskrivi se auspuh kako vec je i to je to
BlackNaranča:
ma tjesim se ja bezveze kako ce se kostur od toga iskrivit i sve ostalo, ma u k**ra*...nemogu nista napravit
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju