Tehnički kutak > Tuning skutera

Vracanje brojcanika km/h ( reset )?

<< < (4/10) > >>

dino_sk:

--- Citat: 3alfa3 - 27 Ožujak, 2009, 15:44:43 ---Na tehnickom pregledu se gleda kilometraza i upisuje svake godine. Ako ce biti manje nego prosle godine - imas problem.

--- Kraj citata ---
nebi se bas slozio s tobom ,meni na drugoj registraciji nisu ni pogledali skuter tak da nisu mogli upisat ,znaci sam oso platio osiguranje i deraj dalje  :icon_thumright:

3alfa3:

--- Citat: dino_sk - 27 Ožujak, 2009, 15:49:48 ---nebi se bas slozio s tobom ,meni na drugoj registraciji nisu ni pogledali skuter tak da nisu mogli upisat ,znaci sam oso platio osiguranje i deraj dalje  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

Na drugoj ni ne trebas doci sa vozilom, ali mene inace uredno pita za kilometrazu ili asm pogleda. Kad bi isao kupovat neko vozilo, otisao bi do stanice za teh pregled i obzirom da su umrezene, odmah bi saznao kolika je kilometraza nekog vozila. Taj podatak su duzni dati.

RimSo:

--- Citat: 3alfa3 - 27 Ožujak, 2009, 15:57:37 ---Na drugoj ni ne trebas doci sa vozilom, ali mene inace uredno pita za kilometrazu ili asm pogleda. Kad bi isao kupovat neko vozilo, otisao bi do stanice za teh pregled i obzirom da su umrezene, odmah bi saznao kolika je kilometraza nekog vozila. Taj podatak su duzni dati.

--- Kraj citata ---

Nije ni regan skuter..

A skino sam ja..uzmem one brojčanike u ruke..okrećem ih samo u jednom smjeru jer nazad nemogu..kontam da može doćo od nekih 99999999 al da li će preći na 0..

pOha:

--- Citat: RimSo - 27 Ožujak, 2009, 16:58:07 ---Nije ni regan skuter..

A skino sam ja..uzmem one brojčanike u ruke..okrećem ih samo u jednom smjeru jer nazad nemogu..kontam da može doćo od nekih 99999999 al da li će preći na 0..

--- Kraj citata ---

a nego di ce  :toothy12:  blokat na 99**9  :laughing7:

neer:
jao bit ce kasnije muke za vratiti brojcanike ..busilicu i svaki dan po pola sata ili jednostavno sve fiksiras i stavis busilicu da radi sama  :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju