Društveni kutak > Peugeot klub
Speedfight2 club
Dino-X race:
aha, sa aprilie na požoa a? :)
ja sam vozo Vivacitya prvo a ovo mi drugi. ali doma je Viva i dalje samo se sad brat s njim služi.
obožavam kad ga poderem sa svojim... :laughing7:
Dino-X race:
evo ja danas malo podmazao amortizer, kap ulja samo... nisam ga stavio na najmekše nego zub prije najmekšeg.
onaj dolje šaraf što drži amortizer sam isto skidao...vrtio se u prazno, bilo je stegnuto al se mogao još vrtit a ne hvata više.
tu sam stavio malo duži šaraf i još sa zadnje strane šarafa maticu da drži. tu gdje je taj šaraf ima kao selen, on je na mašini i šaraf ide kroz njega. on mi nije baš bajan, ona guma njegova je dosta loša ali neznam jel to ima utjecaja za bilo što ili za taj tup udarac...?
uglavnom, sad mi je znači na mekanijem, udari ali ne tako često i ne više tako jako..nešto se čuje ali blaže nego kad je bio više stegnut.
ivan salinovic sr sale:
--- Citat: Dino-X race - 01 Srpanj, 2013, 22:11:44 ---evo ja danas malo podmazao amortizer, kap ulja samo... nisam ga stavio na najmekše nego zub prije najmekšeg.
onaj dolje šaraf što drži amortizer sam isto skidao...vrtio se u prazno, bilo je stegnuto al se mogao još vrtit a ne hvata više.
tu sam stavio malo duži šaraf i još sa zadnje strane šarafa maticu da drži. tu gdje je taj šaraf ima kao selen, on je na mašini i šaraf ide kroz njega. on mi nije baš bajan, ona guma njegova je dosta loša ali neznam jel to ima utjecaja za bilo što ili za taj tup udarac...?
uglavnom, sad mi je znači na mekanijem, udari ali ne tako često i ne više tako jako..nešto se čuje ali blaže nego kad je bio više stegnut.
--- Kraj citata ---
Ja sam znači danas sa bankine ga spustio u vožnji i nije lupilo,nekad lupi nekad ne,ali da vjerovatno ga podmazat treba,znači kad preko rupe pređem nekad lupi,a danas preko bankine i nije...a vjerovatno je sitnica neka...
Dino-X race:
--- Citat: ivan salinovic sr sale - 01 Srpanj, 2013, 23:01:22 ---
--- Citat: Dino-X race - 01 Srpanj, 2013, 22:11:44 ---evo ja danas malo podmazao amortizer, kap ulja samo... nisam ga stavio na najmekše nego zub prije najmekšeg.
--- Kraj citata ---
Ja sam znači danas sa bankine ga spustio u vožnji i nije lupilo,nekad lupi nekad ne,ali da vjerovatno ga podmazat treba,znači kad preko rupe pređem nekad lupi,a danas preko bankine i nije...a vjerovatno je sitnica neka...
--- Kraj citata ---
ma i ja mislim da je neka glupost ali dobro, iskreno ne dira me to tolko. samo gas. :icon_thumright:
B.E.R.O.:
Lupa vam obojici amortizer jer je neispravan,tocnije nema nista u njemu.
Ili jos tocnije propisao je,kod veceg udara a pogotovo kad je opruga stegnuta nema nikakvog povrata ili usporavanja udarca jer je plin ili ulje iscurilo.
Znaci prakticki se vozite na oprugi samo.
Zato vam se to dogadja,za stezanje i otpustanje amortizera postoji alat koji izgleda kao polumjesec.
Sa rolcangama i ostalim alatima se amortizer samo izgrebe!!!!
:icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju