Društveni kutak > Peugeot klub
Speedfight2 club
nodius:
dal neko ima slucajno 7,5g rolice da mu ne trebaju???? hića jeeeee :help:
ivan salinovic sr sale:
evo i ja se ponovio u Peugeota sf2 wrc 206
[privitak je izbrisao admin, stariji od 4godine]
Dino-X race:
--- Citat: ivan salinovic sr sale - 07 Svibanj, 2013, 18:21:50 ---evo i ja se ponovio u Peugeota sf2 wrc 206
--- Kraj citata ---
dobar ti je wrc, izgleda baš očuvano. isti ko moj... vidim samo fale ti naljepnice na zadnjem kraju neke i alu podnice.. :)
ivan salinovic sr sale:
Evo bas sam razgledao fale mi 206 naljepnice iznas wrc sto ide,to cu kupit il dat nekom da mi izradi nisam ni skuzio da fale,a podnice nebi trebale bit skupe bas bi mi dobro dosle al inace skut je za 10
Dino-X race:
--- Citat: ivan salinovic sr sale - 08 Svibanj, 2013, 09:06:10 ---Evo bas sam razgledao fale mi 206 naljepnice iznas wrc sto ide,to cu kupit il dat nekom da mi izradi nisam ni skuzio da fale,a podnice nebi trebale bit skupe bas bi mi dobro dosle al inace skut je za 10
--- Kraj citata ---
da predobro izgleda, nije nigdje poguljen kolko se vidi iz slika.. a naljepnica je možda namjerno skinuta ko će znat. ali nema smisla skidati nešto sa skuta koji je takav tvornički i kao takav je poseban, a nedaj Bože ljepit još neke dodatne naljepnice i đinđe po njemu koje nemaju veze s vezom. ko hoće sa manje naljepnica nek si kupi običnog speedfighta. ;D
neka te dobro služi. :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju