Društveni kutak > Peugeot klub

Speedfight2 club

<< < (166/193) > >>

zemo323:
zna li netko pouzdano dimenziju remena za peugeot? jel 755x18x30 ili je duzi? moze i neka preporuka remena :)

i sto se tice multivara, jel vam bolje radi sa bijelom centralnom koja dodje uz njega ili je ipak bolja serijska?

kurbla001:

--- Citat: zemo323 - 15 Travanj, 2013, 22:12:09 ---zna li netko pouzdano dimenziju remena za peugeot? jel 755x18x30 ili je duzi? moze i neka preporuka remena :)

i sto se tice multivara, jel vam bolje radi sa bijelom centralnom koja dodje uz njega ili je ipak bolja serijska?

--- Kraj citata ---
remen je takav serijski naravno...
imam ja malossi special tih dimenzija skoro nov....na skuteru tjedan dana kak se vozim...
a centrakni ostavi serijski i bude ok....ja imam isto serijski na multivaru i nemam zamjerke..

zemo323:
pitam zato jer me malo pobunilo, nadjem u jednoj temi gdje pise da je bando remen u dimenziji 765x17,5 onda sam isao trazit po internetu ali taj remen u toj dimenziji ne postoji..  :drunken_smilie:

Situacija sa multivarom je sljedeca: remen je motoforce kevlar, nesto je kraci od serijskog remena i sa rolicama oko 8gr (ne znam tocno) ide 60 i bolesno se vrti. Jedino mi pada na pamet da se on ponasa kao neka blokada jer se zbog njegove kratkoce multivar ne moze otvoriti do kraja  :dontknow:

sta vi mislite?

kurbla001:

--- Citat: zemo323 - 15 Travanj, 2013, 22:31:30 ---pitam zato jer me malo pobunilo, nadjem u jednoj temi gdje pise da je bando remen u dimenziji 765x17,5 onda sam isao trazit po internetu ali taj remen u toj dimenziji ne postoji..  :drunken_smilie:

Situacija sa multivarom je sljedeca: remen je motoforce kevlar, nesto je kraci od serijskog remena i sa rolicama oko 8gr (ne znam tocno) ide 60 i bolesno se vrti. Jedino mi pada na pamet da se on ponasa kao neka blokada jer se zbog njegove kratkoce multivar ne moze otvoriti do kraja  :dontknow:

sta vi mislite?

--- Kraj citata ---
ne, nego multivar i serijski variomat nisu po dimenzijama isti...
a to šta ide 60, to je ne naštelan prijenos kako treba,,,,,

zemo323:
 ipak je problem bio u remenu.. Kad sam stavio stari bando remen i 8gr rolice puno bolje ide.
sa bando remenom i 8gr rolicama remen se digne 6mm do vrha.. Krajnja 70ak km/h, islo bi to mozda jos malo bolje da je remen novi
Jel itko probao dayco kevlar na serijali? Kakav se pokazao?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju