Društveni kutak > Peugeot klub
Speedfight2 club
B.E.R.O.:
--- Citat: benjamin_hawk - 17 Ožujak, 2012, 16:01:41 ---da sad si napisao kad sam ja pol instalacije zamijenio xD kad pritisnem kocnicu one treptaju a sad s ovim farom str ocel treperiti i on ili ?
--- Kraj citata ---
2 x 35 w.
Hoce ako nemas led stop iza.
;D
--- Citat: SlayForMoney - 19 Ožujak, 2012, 23:26:00 ---brzo pitanje: ima li SF2 odušak za ulje? :sad1:
--- Kraj citata ---
Ako mislis za odusak za ulje u rezervoaru ulja??
Ima na cepu.
:headbang:
SlayForMoney:
--- Citat: B.E.R.O. - 20 Ožujak, 2012, 01:48:09 ---Ako mislis za odusak za ulje u rezervoaru ulja??
Ima na cepu.
:headbang:
--- Kraj citata ---
o majku mu...nasuo ulje neki dan...malo previše izgleda (do čepa budala, ostalo mi malo u kantici pa pokušao sve ugurati). vraćam se doma, skužim fleku ulja na pločicama gdje stoji skuter. pogledam si skuter a ono ulje po gumi, iscurilo valjda preko čepa, niz rezerovar.
imam sreće da se nisam negdje ubio, vozio se sa masnom gumom cijeli dan :sad1:
richa:
Na SF2 imam onaj ravni auspuh i ubi smrad onog ko se vozi sa mnom...Slabo u ponudi ima onih novijih (zakrivljenih) auspuha od novijih godista, pa sam nasao neki od Jet Forcea...
Zna li neko jel taj auspuh isti kao na SF2 (novije godiste) i moze li se samo grana uraditi da ide na vertikalni cilindar? Da odsjecem ovu moju i navarim na taj Jetov auspuh?
Drnda:
prvo, nemozes to raditi... drugo, ne mjenjaj taj spuh koji imas ni u ludilu
i trece, to ti je do loseg ulja, mozda ga ima i previse
richa:
Sipam ovo ulje, mjesam sam nekih 2-3%...Nervira me jako sto onaj ko se vozi sa mnom nazad smrdi na paljevinu (jedino da uzmem Ipone sa mirisom jagode pa onda nek mirisu na jagodu)...
Kad kazes da ne mjenjam ovaj ravni auspuh, jel to iz razloga sto je bolji od zakrivljenog ili...? Na ovom forumu koliko sam citao vecina ljudi koji imaju na SF2 ovaj ravni auspuh isto se desava, a rijesavali su upravo zamjenom sa zakrivljenim...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju