Društveni kutak > Peugeot klub

Speedfight2 club

<< < (141/193) > >>

Ivan_drifter:

--- Citat: Drnda-1 - 20 Studeni, 2011, 22:21:10 ---neki dan covjeku radio skuter s istim simptomima... pogledaj koliko je odvijen saraf za smjesu (onaj manji pored ler gasa) stegni ga za 50%
onda odvij vijke kojima je stegnut cok i na plastici od coka je navoj, znaci trebas odvijati( gledao od igle coka ili od gornjeg tijela.. ) znaci uzmi jednu stranu cvrsto i odvij za 2 ili 3 navoja, otprilike odvij krug cijeli, jer tvornicki je do kraja zategnut, vrati sve nazad i miran si..  :hello:

--- Kraj citata ---
ovo mi pojasni? kaj da vrti? sta klipic coka? ili da samo cok otsarafi malo otpusti? cemu to? :dontknow: :dontknow:

Drnda:
da, skine cok, i malo odvije na plastici , zato jer onda igla od coka bude u samom startu u visem polozaju i otvara potpuno cok diznu... zbog toga mu se to dogadja jer cok ne radi kako treba...

SlayForMoney:
ajde budem poslikao kasnije, slabo se razumijem u dijelove karba, pa ćeš mi objasniti  :icon_thumright: sutra ili preksutra stavim slike

kurbla001:
sorry zbog spamma, ali zanima me da li je možda prevelika glavna dizna u 17,5 dellortu ako u vakum crijevu vidim kapljice benge...??????????

Ivan_drifter:

--- Citat: kurbla001 - 13 Siječanj, 2012, 09:36:37 ---sorry zbog spamma, ali zanima me da li je možda prevelika glavna dizna u 17,5 dellortu ako u vakum crijevu vidim kapljice benge...??????????

--- Kraj citata ---
ne nego ti je gumica u vakum ventilu otisla pa pusta bengu na vakum i onda ti je skuter lud i neradi kako treba

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju