Društveni kutak > Peugeot klub

Speedfight2 club

<< < (135/193) > >>

SlayForMoney:
imam problem sa volanom. imao sam manji pad na desnu stranu i nakon toga sam primjetio da volan zapinje kad se smota u lijevo  ???

vilica je ravna na oko, na max brzini ne vibrira ali u lijevim zavojima jasno se osjeti da volan zapinje i naravno jako je neugodno voziti, vrlo čudan osjećaj u zavoju.
kad ga stavim na štender i podignem prednji kotač i zatim okrećem volan lijevo jasno se osjeti i malo čuje zvuk struganja stoga sam ga danas rastavio da pogledam da li je to nešto vidljivo na oko.

evo slike dijela odmah kod brave, slikano odozgo (nisam htio ići u komplet skidanja hladnjaka) pa molim da netko pogleda kod sebe da li ovaj komad metala treba biti toliko blizu osovine volana?

Drnda:
skini volan i provjeri jel granicnici diraju stup , cest slucaj, 2 puta sam to radio

SlayForMoney:

--- Citat: Drnda-1 - 24 Rujan, 2011, 18:08:06 ---skini volan i provjeri jel granicnici diraju stup , cest slucaj, 2 puta sam to radio

--- Kraj citata ---

sad sam podmazao stup i prestalo je. ali čim mi se pruži prilika rastavit ću i pogledat detaljnije  :icon_thumright:

Drnda:
vecinom lagano struze o granicnik onaj na volanu..

counter:
Imam par pitanja, imam karburator dellorto 19 i baca mi ulje neznam koji je razlog! Kupio sam manualni čok i sada neznam kako da ga stavim odnosno gdje treba ici  :dontknow: ?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju