Društveni kutak > Peugeot klub
Speedfight2 club
Ivan_drifter:
nije bilo dana i vanjskih padalina koje bi mene zaustavile al istina mi brigstonove ml 50 (molas) me nisu zaustavila s 90 na snjegu tocnije bljuzgi kad mi je auto izletio samo je bilo pljussssss ko pi*da...
sqt_driver:
:icon_biggrin: svaka cast i tebi i ostalima koji mozete vozit po snijegu, kisi i sl. ja kad samo vidim u gradu nekoga u 12. mj na skuteru (a to je rijetko) jos mi je hladnije.
ajde netko ko ima opremu al kad vidim po smrzotini nekoga u obicnoj jakni ??? brrrrr
bojim se da ce to osjetit u 40-im. :laughing7:
iPro:
ljudi, koristi ko od vas Yamalube polusintetiku? Je to ok ulje? Koristim Valvoline polusintetiku sad po cilindru i klipu vidim da mu pase, ali kao sto je neko rekao smrdi za popizdit xD
pralas:
--- Citat: iPro - 20 Srpanj, 2010, 21:08:03 ---ljudi, koristi ko od vas Yamalube polusintetiku? Je to ok ulje? Koristim Valvoline polusintetiku sad po cilindru i klipu vidim da mu pase, ali kao sto je neko rekao smrdi za popizdit xD
--- Kraj citata ---
yamalube polusintetika je ustavri valvolin durablend 2t,samo je drugacije pakovanje :icon_thumright:
i cuo sam da smrdi po nekim jajima ili tak nes,jel istina ???
iPro:
znaci isti dek ko i ovaj valvoline koji koristim :toothy11:
pa nije bas da smrdi po jajima, nego ono, ko da je nutra inin dvotaktol koji stavljam u motorku
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju