Tehnički kutak > Tuning skutera

Žarulje NRG mc3

<< < (2/3) > >>

sven_vx:

--- Citat: b_l_a_c_k - 26 Ožujak, 2009, 22:38:45 ---uzmes tu staru sto ti je crkla i vidis njenu snagu...nije na odmet da ju i poneses za svaki slucaj..

--- Kraj citata ---
problem je u tome sta covjek nikako nemoze doc do motora da skine zarulju i da pogleda ili odnese u ducan pa da mu daju takvu istu...idi u piaggio ducan i reci za koj ti skut treba zarulja i neka pogledaju ako imaju na stanju... :toothy12: :toothy12: :toothy12:

nostra:
 :dontknow: a šta mogu kad nemogu sad ići kopat po skuteru,ujutro rano prijevoz imam tak da niš od gledanja kakva je..nadam se da će bit dovoljno reći koje je godište skut i 15 w i jackovi...jel ima di u vukovarskoj piaggio centar???
  :drunken_smilie:

b_l_a_c_k:

--- Citat: nostra - 26 Ožujak, 2009, 23:00:14 --- :dontknow: a šta mogu kad nemogu sad ići kopat po skuteru,ujutro rano prijevoz imam tak da niš od gledanja kakva je..nadam se da će bit dovoljno reći koje je godište skut i 15 w i jackovi...jel ima di u vukovarskoj piaggio centar???
  :drunken_smilie:

--- Kraj citata ---

OK..samo mislim da nisu od 15w...to onda sja ko svijeca...kod mene su 2 sijalice po 35w..(huatian jet sport 125ccm)..ak ti nije hitno onda i ne uzimaj..bolje malo sacekat nego dzaba bacat pare... :nono:

vuk:
prika, jesu od 15 w, to ne sja uopće. znam zato što imam taj motor!

SlowRider:
Ja sam stavljao ove klasicne od auta za stop, 21W. Samo sam uzeo sesiric od orginalne zarulje od skutera.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju