Općenito > Generalno o skuterima

alat za garazu?!

<< < (9/12) > >>

Rossi:

--- Citat: Area51 - 27 Ožujak, 2009, 00:47:27 ---Šesterokutna gedora nema šanse da prokliže, šta sam ja radio s gedorama i nikada nije proklizala, može samo pući što se se događalo. Jedino ako si kupio neko ekstra smeće od gedora.

- gotovo je nemoguće da se šaraf okrene u gedori ako su jedno i drugo od imalo pristojnijeg materijala, pogotovo jer je ovaj razmak na slici između gedore i šarafa zapravo još manji. 

Ako si mislio na zubce u račni, onda sam ja krivo razumio jer sam brzoplet. I tako se s račnom ne zatežu veliki brojevi, ta to imaš T nastavak.

--- Kraj citata ---
meni se desavalo bas ovo sto ti govoris nemoguce...samo proklize saraf unutra i ostane ti od 6 krakova ...samo krug....ocito da je bilo smece ..sto sam se poslije i uvjerio kad sam nabavio kako treba alat...

Chupsy:
e bobi sad vidiš kak je, treba opremit garažu, treba nabavit kvalitetan alat s kojim možeš pare zaradit, treba potrošne materjale imat

i onda se neko čudi kad izmjenu svijećice naplatim 150kn

neer:

--- Citat: Chupsy - 28 Ožujak, 2009, 02:21:27 ---e bobi sad vidiš kak je, treba opremit garažu, treba nabavit kvalitetan alat s kojim možeš pare zaradit, treba potrošne materjale imat

i onda se neko čudi kad izmjenu svijećice naplatim 150kn

--- Kraj citata ---

ti si onda ultra cigan

SlowRider:

--- Citat: neer - 28 Ožujak, 2009, 02:43:01 ---ti si onda ultra cigan

--- Kraj citata ---

Mozda je ukljucena iridijumka u cijenu izmjene  :icon_biggrin:

Shema:

--- Citat: neer - 28 Ožujak, 2009, 02:43:01 ---ti si onda ultra cigan

--- Kraj citata ---

:toothy12: :notworthy:

Navigacija