Ostalo > Motocikli
reg. ktm-a
DevMichele:
--- Citat: RideRR4EveRR - 27 Ožujak, 2009, 12:09:33 ---Napiso sam več , ima oko 43 ks ... Konkurencija ima oko 40 al je ktm nešto jači.. To je za proganjat se vikendom a ne za regat i vozit s epo gradu. Nemoguče ga je regat bez hebena zahebancije + i ak oga regaš ne isplati se jer je recimo i klip potrebno svakih 10 sati vožnje mjenja.itd. Jako zeznuto za održavat...
--- Kraj citata ---
govorim o exc-u ne o sx koj je samo za trke btw servis se radi svakih 30 radinh h na sx-u a na exc-u puno puno rijedje jer se on moze regat naci nije za trke al nigdje da nadjem njegovu snagu ... za sx znam da ima oko 40ks
spyke#1:
--- Citat: DevMichele - 27 Ožujak, 2009, 14:02:47 ---govorim o exc-u ne o sx koj je samo za trke btw servis se radi svakih 30 radinh h na sx-u a na exc-u puno puno rijedje jer se on moze regat naci nije za trke al nigdje da nadjem njegovu snagu ... za sx znam da ima oko 40ks
--- Kraj citata ---
tesko i da ces naci jer nije deklarirano, ali racunaj oko 40ks
RideRR4EveRR:
30 sati generalka , 10 sati klip sa karikama :icon_thumright: . Ako ga voziš kako se spada naravno. Uvjek do kraja ;D . Exc jednako traje zato jer nije ništa zagušeniji , malo je prjenos drugaciji. A i p.s exc je skup jako a po oglasu ih nema . Kaj ce ti to :toothy12:
seba:
bio bi ja mislim i sa mx/sx zadovoljan. a i puno lakse bi ja milsim dosal do dijelova i jefitniji je nego ktm
juric_16:
ktm i exc i sx su trkaci modeli,samo sto je exc enduro a sx cross
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju