Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

28.3. meet in Bedex

<< < (16/23) > >>

180fxr:
i cek kae bilo srki??? koji joj je k**ra*..??   Meni je bilo dobro.... tam smo se lijepo vozili..nazad ga malo procepali... :laughing7:   pa stopali zensku na 40km/h :drunken_smilie:

dhorvat:

--- Citat: RideRR4EveRR - 29 Ožujak, 2009, 13:03:29 ---Inače sam se iznenadio da moja 125 i ova 150 idu isto do kojih 60 , onda tek ova lagano odlazi .

--- Kraj citata ---

A ne računaš da Sabeljam ima 105 kila  :icon_biggrin:

Pa usporedi sa vašim kilažama  :toothy3:

RideRR4EveRR:
Da istina. A sr-u krepala irdiumka valjda.  Da ono štopanje mi je najjače bilo haha  :toothy12: . Jbg da smo 50 ccm bili tako bi se za stvarno "morali" vozit lol.

180fxr:
pa kad zenska voli papat shit... :toothy12:    pa se morala malo strpit...   Hmm... crkla.. nebi ja reko.. kak je horvat reko..ko da gubi gorivo... al moguce da je i to

dhorvat:

--- Citat: 180fxr - 29 Ožujak, 2009, 13:14:56 ---pa kad zenska voli papat shit... :toothy12:    pa se morala malo strpit...   Hmm... crkla.. nebi ja reko.. kak je horvat reko..ko da gubi gorivo... al moguce da je i to

--- Kraj citata ---

Nije svjećica, probali smo jučer. Smjesa je idealna i nemože samo tako otić iridiumka na fol gasu. Zato i košta tolko...

Ja sumnjam na dovod benzina (negdje je stisnuto crijevo pa jedva da kapa nešto u fergazer), a navodno je prirubnica dobila rupu i veli kad ju stisne da motor normalno prima gas.

Jel moguće da ako ima rupicu na prirubnici da radi na leru i na gas crkne?  :icon_scratch: :icon_scratch:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju