Tehnički kutak > Tuning skutera

Gillera Runner 125 - curi ulje iz airboxa

<< < (2/5) > >>

djsmola:

--- Citat: marko209vx - 26 Ožujak, 2009, 14:56:22 ---sad ti reci nama  kojoj kolicini toci otprilike?
nov je skut, tesko da su karike...koliko ima km?
kad si mjenjao ulje?
to ti kroz iberlauf baca van, moguce da nesto nije u redu sa pumpom ulja, ali tesko...
jel ga ganjas na hladno? jer se onda  benzin se mjesa sa uljem normalno je da ti malo kapa, sad je pitanje kolicine...

i cek sta ne ide na taj pipak ona plastika, kao casica na kojoj vidis ulje?  ???

--- Kraj citata ---
Taj motor bi trebo kupit moj prijatelj pa ga je dobio na probnu voznju, ima 22000 km, ulje neznam kad je mijenjano,a dal ga je on ganjao na hladno neznam....
Ova mrljica na slici se napravila u 20ak sec.,tu je motor na radnoj temp(bar mislim,negdje je na pola)

marko209vx:

--- Citat: djsmola - 26 Ožujak, 2009, 22:46:20 ---Taj motor bi trebo kupit moj prijatelj pa ga je dobio na probnu voznju, ima 22000 km, ulje neznam kad je mijenjano,a dal ga je on ganjao na hladno neznam....
Ova mrljica na slici se napravila u 20ak sec.,tu je motor na radnoj temp(bar mislim,negdje je na pola)

--- Kraj citata ---
nesto tu ne valja, neka ga ne uzima rade, treba to otvorit malo...

neer:
na tom mjestu di je rupa bi trebao bti neki cep plasticni prozirni kolko ja znam to sam vidio na novijim modleima leader masine

neer:
zaj#bo sam se nest sam si zatripo ne to je otvorena rupcaga

Runner VX:
Daj mi recite jel zna neko nakon kolko km se mjenja ulje u vx-u, nakon kolko u mašini a nakon kolko u getribi i di se ispušta ulje iz getribe???  ???

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju