Tehnički kutak > Tuning skutera

karburator 17.5-pitanje

<< < (4/4)

dhorvat:
Dottore ima PHBN 17,5 LS  isto kao i ja na Roxu iz Malossi pakiranja. A12 igla i 90 dizna sa prerađenim airboxom. Nema problema dok god je slabiji spuh u igri

Crazy Kuree:
Ma ja sam se totalno razočaro u tom auspuhu nije on nizašta, a prijatelj moj hoće uzet novi stage6 još je i vidio kako izgleda i kako je loše pravljen....

rolly:

--- Citat: dhorvat - 25 Ožujak, 2009, 15:00:40 ---Dottore ima PHBN 17,5 LS  isto kao i ja na Roxu iz Malossi pakiranja. A12 igla i 90 dizna sa prerađenim airboxom. Nema problema dok god je slabiji spuh u igri

--- Kraj citata ---
PHBN? :icon_scratch: ja sam dobio u malossi pakiranju taj PHVA 17.5 ED,neznam iglu koja je al klipić je 30,a ler dizna 35..u biti karb se malo razlikuje od onog originalnog na stalkeru

rolly:

--- Citat: Crazy Kuree - 25 Ožujak, 2009, 15:08:48 ---Ma ja sam se totalno razočaro u tom auspuhu nije on nizašta, a prijatelj moj hoće uzet novi stage6 još je i vidio kako izgleda i kako je loše pravljen....

--- Kraj citata ---
Pa da ja kad sam ga uzimao u it nisam dobro ga pogledao nego onako od oka ga uzeo i kad sam doma to počeo stavljat slabo mi bilo skoro..sve nešto tanko..varovi neki isto čudni ma sve u svemu za original skut može proć al na nekom jačem kitu bi se u prašinu pretvorio

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju