Tehnički kutak > Tuning skutera
velicina dizni...
gokiSP:
ima ima, meni sp gusio ako je sarafic bio malo otvoren....cim bi ga malo otvorio isao bi normalno...
..::IVKULJA::..:
pogledaj dijagram pa ces vidit kolko utjece sarafic za smjesu na full gasu.. mozda 2%
gokiSP:
ja pricam o saraficu za zrak a ne za smjesu... kolko god da imao sarafic za zrak veze ja znam da kad je bio zatvoreniji nego sta bi trebao bit motor se gusio na ful gasu i cim sam njega malo odvrnuo normalno je radio...
dhorvat:
--- Citat: pocetnik - 25 Ožujak, 2009, 14:06:03 ---kad se skuter kod dodavanja naglo punog gasa malo zagusi zanci da je dizna premalena jel tako? ja sam mislio kontra i sa dizne 62 preso na 60! mislio sam da ce to rijesit problem al nije! sad kad gledam boju svijecice smjesa je malo siromasna sto je onda i logicno. moje pitanje je dali bi bila dizna 66 prevelika ako je na 62 malo gusio na ful gasu. ako i bi,mogu podesit na karbu vise zraka i to je to ili..?
--- Kraj citata ---
Mislim da 66 nebi smjela bit prevelika. Ali nećeš to rješiti šerafićem. Šerafić ti nema apsolutno nikakvog utjecaja na fol gasu :icon_thumright:
Kakav ti je ulaz u Airbox? Lulica ili si je izvadio? Znači osim dizne, smjesu možeš štelati i sa površinom rupe na Airboxu, samo što funkcionira na način obrnuto proporcionalan promjeni dizne :icon_thumright:
Ovdje ti je skica na kojem području i koliko jako utječe neka komponenta fergazera:
Ako ti na slici nešto nije jasno, napisat ću detaljno objašnjenje ::)
veka84sb:
Barvo dhorvat ,super slika! Cesto me to ljudi ispituju ,ova slika sve objasnjava! :headbang:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju