Tehnički kutak > Tuning skutera
minarelli-->piaggio-masina
dino_sk:
jos jedan dokaz koliko je piaggio ispred minarellia :toothy12: :toothy3:
ljudi poceli s roxa skidat masine i stavljat piaggio gore :headbang: :headbang: :frajer:
seba:
--- Citat: dino_sk - 25 Ožujak, 2009, 12:37:09 ---jos jedan dokaz koliko je piaggio ispred minarellia :toothy12: :toothy3:
ljudi poceli s roxa skidat masine i stavljat piaggio gore :headbang: :headbang: :frajer:
--- Kraj citata ---
ja mislim da je to prvi covjek koji ce to napravit :laughing9:
VideRR:
hh...ma nije zbog toga nego zato sto sam mislio da mi je lakse kupit masinu i stavit nego ovu cijelu rastavljat i pravit...hh...rimuje se.... :glasses9: ...a mozda cu ipak pravit ovu od roxa ali mi privremeno treba da se imam na cemu vozat....pa sam zato mislio stavit masinu od piaggia...aj ljudii zz,idem u j ebenu skolu....pisite...vidimo se veceras
rolly:
Pa to ti je puno zezanja,jer ti nosači moraju bit u centru i povareni kako treba..a to ti se neisplati radit osim ako baš želiš tako prerađen skut..minarelli je super mašina
dhorvat:
--- Citat: seba - 25 Ožujak, 2009, 12:37:52 ---ja mislim da je to prvi covjek koji ce to napravit :laughing9:
--- Kraj citata ---
Ja bi bio drugi.
Sad kad uspoređujem piaggio i minarelli prijenos, piaggio je 100% završen i da ne kažem savršen... A minarelli je tek sa Over Range- om u rangu sa njim. Al što se tiče samog agregata, ja bi radije minarelli jer je 3 puta jednostavniji od piaggia i zato NE DIRAM :laughing7:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju